Меню
Вашата количка

Стерилизатори

Стерилизаторите са създадени за да дезинфекцират козметичните аксесоари, с които работите ежедневно. Бързото и лесно стерилизиране прави уредите много търсени. По-известните начини за дезинфекция са чрез UV лъчи и озон, чрез UV или с помощта на пара.

Допълнителна информация за стерилизаторите

На много места ще прочетете, че UV стерилизаторите премахват бактериите по-ефикасно от фризьорските и козметични принадлежности. Това, което трябва да направите – е да ги поставите в отбелязаното място, да пуснете уреда и да изчакате около 15 минути. Това време е напълно достатъчно, за да сте сигурни във високата хигиена и в отстраняването на почти 100% от микробите.


Стерилизаторите, които използват технологията на UV лъчи и озон се използва освен за вещи и за кърпи. Моделът намира широко приложение във всички козметични, медицински и спа центрове, както и в хотели и ресторанти. 


Уредите, които работят с помощта на пара са подходящи за кърпи, но голямата съвместимост на някои модели – ги прави мултифункционални. Можете да използвате стерилизатора за всички продукти, които смятате, че имат нужда от дезинфекция.


Ето и някои от моделите, които предлагаме: 


- UV стерилизатор за козметични и фризьорски инструменти 1002А


- UV Озонов Стерилизатор - Модел 15А


- UV Стерилизатор и Нагревател - Модел 30H


- Двоен UV Стерилизатор за инструменти - Модел 1002В


- Стерилизатор за кърпи с пара - Модел 10


Разнообразието от модели ви дава възможност да изберете най-подходящия за вашия бизнес. Различният дизайн и размери са изработени така, че да влязат в по-компактно място. По-малките стерилизатори са удобни за метални инструменти като пинсети, игли, пили, ножици.


За да бъде осигурена пълна защита – стерилизаторите разполагат с опция за автоматично изключване при недостиг на необходимото количество вода или когато вратата се отвори. 


Хигиената е едно от най-важните условия, за да може бизнеса ви да се развива и  доказва във времето.  Стерилизаторите са надежден помощник, особено ако работата ви е динамична. Във всички спа центрове най-бързо се замърсяват кърпите, а за да имате в наличност чисти – задължително трябва да се застраховате с качествен уред.


UV стерилизаторът, модел 9180 е снабден с 2 х 8W UV лампи. Те са направени със защитно покритие, за да им осигурят по-дълъг живот. С този уред можете да направите 3 вида стерилизация: с долна лампа, с горна или с двете едновременно. Материалите,с които са изработени стерилизаторите са предимно от алуминий, а вътрешната част е снабдена с рафтове от неръждаема стомана.


Различните технологии стерилизират по сходен начин инструментите, които искате да обработите. Всички възможни опции дават висока гаранция, че след около 15 минути аксесоарите ви ще са готови отново за работа, без да се притеснявате в качеството.

UV Стерилизатор с голям капацитет 9319 ОБЕМ 28 ЛИТРАХарактеристики на уреда:- Алуминиева вътрешна част с добър топлинен трансфер.- Бързо и ефикасно действие. Нужни са около 15 мин. за пълната стерилизация и дезинфекция на вашите принадлежности.- Голям капацитет- Функция за автоматично изключване/вкл..
270.00лв.
Без данък:270.00лв.
С този уред ще можете безопасно и сигурно да дезинфекцирате работните си принадлежности, като по този начин осигурите стерилни условия за качественото обслужване на клиентите ви. Програмата на стерилизатора е със зададена настройка за 30-минутно времетраене на дезинфекцията посредством UVC лъчи. Вре..
178.00лв.
Без данък:178.00лв.
Компактен автоклав Модел STE8C Компактен автоклав Модел STE8C
-23 % Изчерпан
Компактен автоклав, Модел STE8CПарен стерилизатор за медицински и козметични инструменти.Професионален стерилизатор за бързо и ефективно дезинфекциране на материали и инструменти, използващи се в лекарски кабинети, студиа за татуировки и козметични салони.Уредът е в компактни размери и може да се по..
2,150.00лв. 2,788.00лв.
Без данък:2,150.00лв.
Качествен UV стерилизатор за козметични и фризьорски инструменти 1002А Качествен UV стерилизатор за козметични и фризьорски инструменти 1002А
-23 %
Качествен UVстерилизатор за козметични и фризьорски инструменти 1002АКачествен модел uv стерилизатор,който предлага изключително ефикасно действие при дезинфекция и хигиенизиранена козметични, фризьорски и др. Инструменти и принадлежности, необходимиза работата ви. UVтехнологията е един от най-ефика..
99.00лв. 129.00лв.
Без данък:99.00лв.
UV Стерилизатор - Модел 1003 UV Стерилизатор - Модел 1003
Изчерпан
UV Стерилизатор - Модел 1003Кварцов стерилизатор. Стерилизация с висока температура. Уредът е с корпус от неръждаема стомана. Стерилизаторът е изключително подходящ за метални инструменти като ножици, пинсети, игли и другиПроизведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/..
107.00лв.
Без данък:107.00лв.
Стерилизатор за кърпи с пара - Модел 10
Изчерпан
Стерилизатор за кърпи с пара - Модел 10Уредът предлага възможност за загряване на кърпи, съхранявайки ги топли, влажни и дезинфектирани. Функция за самоизключване, когато нивото на водата падне под допустимото. Уредът е с дизайн на две нива за по-голяма съвместимост - позволява стерилизацията на пов..
195.00лв.
Без данък:195.00лв.
UV Стерилизатор за козметичен салон 209
Изчерпан
UV Стерилизатор за козметичен салон 2Уредът предлага възможност за стерилизация на различен вид козметични инструменти и аксесоари. Функция за самоизключване при отваряне на вратичката - осигурява защита при работа. Функция за автоматично изключване при работа над 15 минутиДопълнителна информация:- ..
199.00лв.
Без данък:199.00лв.
Двоен UV Стерилизатор за инструменти - Модел 1002В
Изчерпан
Двоен UV Стерилизатор за инструменти - Модел 1002ВТози уред предлага ефикасна дезинфекция на козметични, фризьорски и други инструменти и принадлежности. Със силата на UV светлината, само за 15 минути, 99.9% от бактериите ще бъдат унищожение, а вашите инструменти ще бъдат перфектно чисти. Чудесен из..
225.00лв.
Без данък:225.00лв.
UV Стерилизатор за дезинфекция на инструменти и работни аксесоари YM-9003 UV Стерилизатор за дезинфекция на инструменти и работни аксесоари YM-9003
Ново Изчерпан
Професионален уред за качествената дезинфекция на работни принадлежности и инструменти чрез използването на UVC лъчи, които имат бактерициден ефект. Препоръчително е преди ползване инструментите да са добре почистени и сухи. Уредът да се съхранява далеч от вода и влага. Технически данни: Напрежен..
112.00лв.
Без данък:112.00лв.
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.