Стерилизатори

Стерилизаторите са създадени за да дезинфекцират козметичните аксесоари, с които работите ежедневно. Бързото и лесно стерилизиране прави уредите много търсени. По-известните начини за дезинфекция са чрез UV лъчи и озон, чрез UV или с помощта на пара.Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)

Допълнителна информация за стерилизаторите

На много места ще прочетете, че UV стерилизаторите премахват бактериите по-ефикасно от фризьорските и козметични принадлежности. Това, което трябва да направите – е да ги поставите в отбелязаното място, да пуснете уреда и да изчакате около 15 минути. Това време е напълно достатъчно, за да сте сигурни във високата хигиена и в отстраняването на почти 100% от микробите.

Стерилизаторите, които използват технологията на UV лъчи и озон се използва освен за вещи и за кърпи. Моделът намира широко приложение във всички козметични, медицински и спа центрове, както и в хотели и ресторанти. 

Уредите, които работят с помощта на пара са подходящи за кърпи, но голямата съвместимост на някои модели – ги прави мултифункционални. Можете да използвате стерилизатора за всички продукти, които смятате, че имат нужда от дезинфекция.

Ето и някои от моделите, които предлагаме: 

- UV стерилизатор за козметични и фризьорски инструменти 1002А

- UV Озонов Стерилизатор - Модел 15А

- UV Стерилизатор и Нагревател - Модел 30H

- Двоен UV Стерилизатор за инструменти - Модел 1002В

- Стерилизатор за кърпи с пара - Модел 10

Разнообразието от модели ви дава възможност да изберете най-подходящия за вашия бизнес. Различният дизайн и размери са изработени така, че да влязат в по-компактно място. По-малките стерилизатори са удобни за метални инструменти като пинсети, игли, пили, ножици.

За да бъде осигурена пълна защита – стерилизаторите разполагат с опция за автоматично изключване при недостиг на необходимото количество вода или когато вратата се отвори. 

Хигиената е едно от най-важните условия, за да може бизнеса ви да се развива и  доказва във времето.  Стерилизаторите са надежден помощник, особено ако работата ви е динамична. Във всички спа центрове най-бързо се замърсяват кърпите, а за да имате в наличност чисти – задължително трябва да се застраховате с качествен уред.

UV стерилизаторът, модел 9180 е снабден с 2 х 8W UV лампи. Те са направени със защитно покритие, за да им осигурят по-дълъг живот. С този уред можете да направите 3 вида стерилизация: с долна лампа, с горна или с двете едновременно. Материалите,с които са изработени стерилизаторите са предимно от алуминий, а вътрешната част е снабдена с рафтове от неръждаема стомана.

Различните технологии стерилизират по сходен начин инструментите, които искате да обработите. Всички възможни опции дават висока гаранция, че след около 15 минути аксесоарите ви ще са готови отново за работа, без да се притеснявате в качеството.