Меню
Вашата количка

Козметични легла

Едни от най-продаваните артикули, които винаги ще имат голямо търсене - са козметичните легла. 

Приложенията им в сферата на козметичните процедури са разнородни и се увеличават. А за да може клиентите ви да усетят комфорт, докато извършвате дадената интервенция – то трябва да направите правилния избор относно вашето козметично легло.

Допълнителна информация за козметичните легла

За да намерите качествена кушетка, трябва да следите за някои показатели. Най-важното е да знаете от какви материали е изработена, какви опции притежава, дали е мултифункционалнa и достатъчно издръжливa. 


Козметичните легла са различни и е от значение каква точно работа искате да извършвате с тях.


За да избегнете нежелани резултати - препоръчваме да купувате козметични легла само от специализирани магазини. Обектите, в които може да разгледате козметично оборудване ще ви дадат по-ясна представа за характеристиките на леглото, което търсите. Компетентните продавачи ще ви консултират до каква степен леглото е функционално, с каква тапицерия е, дали можете да регулирате височината на козметичната кушетка. Понякога масажистът не знае точно от какво легло има нужда и опитът на специалиста ще наклони везните в правилната посока. 


От основно значение е кушетката да бъде удобна както за козметика, така и за клиента. 


Едни от най-функционалните легла са електрическите. Само чрез един бутон бързо и лесно можете да промените наклона и височината на козметичното легло.  


В сайта ни ще откриете качество и количество, тъй като ние сме професионалисти в козметичното обрудване. Гарантираме издръжливост, пъстра гама от легла, подходящи за всички козметични процедури. Може да избирате между три основни вида легла: електрически, механични и статични.


Електрическите легла са модернизирани и съответно – по-скъпи. Автоматичният им механизъм улеснява дейността ви. Ако по време на козметичната процедура имате нужда да регулирате височината или наклона – това се случва бързо и без да се налага да безпокоите клиента. Леглото е изработено от здрави материали, което го прави издръжливо и с дълъг живот. Цената варира в зависимост от дизайна, модела и предназначението.


Механичните козметични легла се доближават до електрическите като качества. Тук разликата е, че регулирането на височината се случва посредством хидравличен амортисьор, чрез който се повдига и сваля леглото. Действието се извърша ръчно, с помощта на хидравличен педал.


Статичните козметични легла имат две разновидности. Едните са с дървена, а другите с метална конструкция. Ако стартирате сега бизнеса си или ако извършвате козметични процедури по домовете – това в вашето легло. Кушетките са на достъпна цена, без механизъм, мобилни са, което автоматично ги прави и по-леки. Те могат от своя страна да се разделят на двусекторини и трисекторни. Предимството на трисекторните е, че имат опцията да повдигат и регулират сектора, в който се поставят краката. Важно е да кажем, че при статичните козметични легла регулирането на височината се извършва ръчно и е на няколко степени.


Освен от по-горните критерии, леглото трябва да се избира и спрямо тапицерията. Ние предлагаме козметични легла, които са произведени от еко и изкуствена кожа и винил. Тези материали превръщат почистването на кушетката в лесна задача. Повечето козметични процедури са свързани с продукти, които могат да изцапат леглото, на което работите. Затова предлагаме и козметични консумативи, с чиято помощ да предпазите и удължите живота му. Пълнежът на масажното легло е плътен, най-често от пяна или дунапрен, за да осигури необходимия уют и удобство на всеки един клиент.


Моделите козметични легла, които предлагаме са в различни цветове и дизайн, за да намерите това, което ще се съчетае най-точно с интериора на салона ви. Даваме ви избор да експериментирате, като ви предоставяме разнообразие от цветни комбинации. 


Козметичните легла са се превърнали в неделима част от всички козметични, спа и медицински центрове. Всеки човек има различен вкус и представа, затова ние осигуряваме най-важното – правото да избирате от различни модели. Дали ще правите епилация, масаж, почистване на лице, антицелулитни процедури или екзотичен масаж – избирате вие. 


Разгледайте нашия сайт и вземете козметичното легло, което най-много приляга на вас и вашата дейност. За възникнали въпроси или за консултация – свържете се с нас на посочените телефони или заповядайте на място.

Практично комбинирано легло, с помощта на което ще можете да извършвате най-различни козметични процедури и масаж. Моделът е мултифункционален, проектиран така, че да достави необходимите условия както за козметични процедури, така и за масаж. Модел T277 разполага с редица екстри, като например: *..
419.00лв.
Без данък:419.00лв.
Двусекторно легло за козметични процедури и масаж T277, Бяло - 71 см. Двусекторно легло за козметични процедури и масаж T277, Бяло - 71 см.
Ново
Практично комбинирано легло, с помощта на което ще можете да извършвате най-различни козметични процедури и масаж. Моделът е мултифункционален, проектиран така, че да достави необходимите условия както за козметични процедури, така и за масаж. Модел T277 разполага с редица екстри, като например: *..
475.00лв.
Без данък:475.00лв.
Двусекторно легло за козметични процедури и масаж T277, Черно - 58 см. Двусекторно легло за козметични процедури и масаж T277, Черно - 58 см.
Ново
Практично комбинирано легло, с помощта на което ще можете да извършвате най-различни козметични процедури и масаж. Моделът е мултифункционален, проектиран така, че да достави необходимите условия както за козметични процедури, така и за масаж. Модел T277 разполага с редица екстри, като например: *..
459.00лв.
Без данък:459.00лв.
Двусекторно легло за козметични процедури и масаж T277, Черно - 71 см. Двусекторно легло за козметични процедури и масаж T277, Черно - 71 см.
Ново
Практично комбинирано легло, с помощта на което ще можете да извършвате най-различни козметични процедури и масаж. Моделът е мултифункционален, проектиран така, че да достави необходимите условия както за козметични процедури, така и за масаж. Модел T277 разполага с редица екстри, като например: *..
490.00лв.
Без данък:490.00лв.
Електрическо комбинирано легло за козметични процедури и масаж. Тип: стационарно Брой сектори: 2 Брой електромотори: 2 Функции: регулируема височина и повдигане на облегалката чрез дистанционно Материали: метал, дунапрен, еко кожа Допълнителни предимства: колела за лесно преместване, отвор за ..
1,755.00лв.
Без данък:1,755.00лв.
Професионално козметично легло с един електромотор T01 Професионално козметично легло с един електромотор T01
Ново
Електрическо комбинирано легло за козметични процедури и масаж. Тип: стационарно Брой сектори: 2 Брой електромотори: 1 Функции: регулируема работна височина с дистанционно, механично повдигане на облегалката с до 10 степениМатериали: метал, дунапрен, еко кожа Допълнителни предимства: колела за ..
1,390.00лв.
Без данък:1,390.00лв.
Професионално комбинирано козметично и масажно легло T00 Професионално комбинирано козметично и масажно легло T00
Ново
Електрическо комбинирано легло за козметични процедури и масаж. Тип: стационарно Брой сектори: 2Цвят: черенФункции: механично повдигане на облегалката с до 12 степениМатериали: метал, дунапрен, еко кожа Допълнителни предимства: отвор за лице, възглавница Поддържано тегло: 250 кг. Гаранция: 12 м..
668.00лв.
Без данък:668.00лв.
Стационално козметично легло KL812, Бяло Стационално козметично легло KL812, Бяло
Ново
Вид: СтационарноМодел: KL812Цвят: БялМатериал основа: МеталМатериал тапицерия: Екологична кожаМатериал пълнеж: Дунапрен с плътност от 8 см.Гаранция: 1 годинаБрой сектори: 2Предимства: повдигане на облегалката, отвор за лице, възглавница, помощен рафт за работни материалиПроизводител: КНРРазмери:Дълж..
570.00лв.
Без данък:570.00лв.
Стационално козметично легло KL812, Черно Стационално козметично легло KL812, Черно
Ново
Вид: СтационарноМодел: KL812Цвят: ЧеренМатериал основа: МеталМатериал тапицерия: Екологична кожаМатериал пълнеж: Дунапрен с плътност от 8 см.Гаранция: 1 годинаБрой сектори: 2Предимства: повдигане на облегалката, отвор за лице, възглавница, помощен рафт за работни материалиПроизводител: КНРРазмери:Дъ..
570.00лв.
Без данък:570.00лв.
Практично козметично легло, с помощта на което ще можете да извършвате най-различни козметични процедури. Моделът е със специален дизайн, проектиран така, че да създаде нужните условия за всякакви козметични манипулации. Модел KLT212 разполага с редица екстри, като например:*Лесна настройка на рабо..
880.00лв.
Без данък:880.00лв.
Електрическо Козметично легло модел 273B с три електромотора.
-6 %
Модел 273B  Описание: Електрическо козметично легло Размери: Дължина 198 см, ширина 83 см, височина от 65-90 см Нето / Бруто тегло: 50/55 кг Опаковка: Кашон Ел. мотори: 3 бр Дърво: Шперплат Метал: 1.5 mm Кожа: PVC / PU Дунапрен 35 плътност Покрийте: Стъклопласт Размер на опаковкат..
2,790.00лв. 2,980.00лв.
Без данък:2,790.00лв.
Качествено професионално козметично легло с електромоторФункционално легло за козметика със стилен дизайн. Моделът се отличава със здравина и стабилност.Оборудван е с електромотор за лесна и прецизно регулиране на височината. Настройката се извършва бързо с дистанционно управление.Основата е издръжл..
1,850.00лв.
Без данък:1,850.00лв.
Комбинирано легло за масажи и козметика Модел KL270Кушетка с подвижна възглавница Комбинирано легло, подходящо за всякакъв вид козметични процедури. Леглото може да се използва също като масажна кушетка. Подвижната възглавница позволява регулация на леглото както за удобство на клиента, така и ..
575.00лв.
Без данък:575.00лв.
Козметично легло модел KL280 ширина 60 см
Изчерпан
Козметично легло модел KL280 ширина 60 см Удобно, стабилно и функционално стационарно легло, подходящо за козметични процедури, които се извършват основно в легнало положение на тялото. Стационарното легло притежава стабилна конструкция, мек и плътен дунапрен тапициран с висококачествена еко кожа в ..
489.00лв.
Без данък:489.00лв.
Представяме ви модел ML310 - козметично легло и масажна кушетка в едно. Комбинираното стационарно легло разполага с неоспорими качества, които го правят идеален избор за всяко масажно или козметично студио. Качествена изработка, която гарантира за дълъг експлоатационен живот. 10 причини да избере..
1,160.00лв.
Без данък:1,160.00лв.
Комбинирано легло за масажи и козметика KL270 - ширина 70 см Комбинирано легло за масажи и козметика KL270 - ширина 70 см
Изчерпан
Комбинирано легло за масажи и козметика KL270Козметично легло с удобна подвижна възглавницаВисококачествена кушетка за масаж и естетични процедури със стабилна основа, осигуряваща максимално удобство при работа. Възглавницата на козметичното легло може да се регулира според вида на процедурата.Освен..
680.00лв.
Без данък:680.00лв.
Професионално козметично и масажно легло KL250 Професионално козметично и масажно легло KL250
Изчерпан
Практично козметично легло, с помощта на което ще можете да извършвате едновременно козметични и масажни процедури. Моделът е със специален дизайн, проектиран така, че да предразположи клиента да се отпусне максимално. Модел KL250 разполага с много екстри, като например: *Три сектора, на два от к..
469.00лв.
Без данък:469.00лв.
Професионално козметично и масажно легло KLT213 Професионално козметично и масажно легло KLT213
Ново
Практично козметично легло, с помощта на което ще можете да извършвате едновременно козметични и масажни процедури. Моделът е със специален дизайн, проектиран така, че да предразположи клиента да се отпусне максимално. Модел KLT213 разполага с много екстри, като например: *Три сектора, на два от к..
518.00лв.
Без данък:518.00лв.
Козметичните салони за красота предлагат много и различни разкрасяващи процедури, за които се изисква и различна позиция на тялото. За да бъде това лесно приложимо, е необходимо да разполагате с удобно за целта козметично легло.  Представяме Ви многофункционално, професионално козметично легло, коет..
960.00лв.
Без данък:960.00лв.
Козметично легло модел KL210 - бежов цвят Козметично легло модел KL210 - бежов цвят
Ново
Козметичните салони за красота предлагат много и различни разкрасяващи процедури, за които се изисква и различна позиция на тялото. За да бъде това лесно приложимо, е необходимо да разполагате с удобно за целта козметично легло.  Представяме Ви многофункционално, професионално козметично легло, коет..
820.00лв.
Без данък:820.00лв.
Показани 1 от 20 | 38 (2 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.