Меню
Вашата количка

Портативни уреди

Портативните уреди могат да извършат няколко процедури, което ги прави мултифункционални. Те са компактни, лесни за употреба и набират все по-голяма популярност. Основното им предимство е именно в големината. С помощта на портативния уред можете да направите ултразвук, вибромасаж, йонни и фотонни терапии, електромасаж, топли и студени терапии, измерване на хидратацията на кожата, безиглена мезотерапия, терапии против бръчки.

Допълнителна информация за преносимите козметични уреди

Голямото разнообразие от функции прави портативните уреди широко употребявани в козметичната сфера. 


Големият асортимент предлага много и различни модели: 


- Комбиниран уред 4в1 – Ултразвук, Вибромасаж, Фотонтерапия, Йони CS-668


- Козметичен уред LED Ултразвук + Електромасаж EMS - MX-N12


- Масажор за студена и топла терапия + Фотон KD-3090


- Козметичен уред - портативна ултразвукова златна лъжичка 070G


- Козметичен апарат за измерване на хидратацията в кожата 302


- Уред За Безиглена Мезотерапия – преносим модел 001


- Козметичен Уред  Ултразвуков Чук  - Топла и Студена Терапия – 015


- Козметична дерма писалка за микроиглена мезотерапия 12


- Портативен козметичен уред - Йонофореза модел 9000


- Преносим козметичен уред RF Термаж - Радиочестотен лифтинг 01
Основните интервенции, които могат да се прилагат благодарение на портативните уреди са ултразвук, йонна и фотонна процедура, вибромасаж. Ползите от тях са много. Вибрациите от ултразвука достигат до дълбоките слоеве на кожата, като й придават по-младежки вид, изглаждат бръчките, засилват кръвообращението. 


Комбинираните уреди работят предимно с различни по интензитет вибрации. За фотонната терапия обаче е необходима светлина. Тристепенна, тя се състои от червен, зелен и син цвят. Една от най-модерните процедури за разкрасяване ка кожата е базирана на топлината. Червеният цвят излъчва най-силна топлина, с която се стимулира регенерирането на клетките и произвеждането на колаген. Синият стяга разширените пори и връща кожата към естествените норми на омазняване. Зелената светлина подсилва влизането на кислород в клетките.


Терапията с йони се дели на две. С положителните йони подхранвате кожата в дълбочина и премахва наслоената мръсотия. Отрицателните йони пък спомагат за по-добрата хидратация.


Вибромасажът успокоява кожата след процедура, прави я еластична, стегната и сияйна.


От всички изброени по-горе действия, става ясно, че портативните уреди притежават много плюсове, което ги прави и толкова търсени.


Комбинираните уреди гарантират успеха на всяко начинание, превръщат го в приятно изживяване за клиента, с доказан ефект. Работата ви ще бъде по-спокойна, професионална и бърза. Употребата на няколко уреда може само да ви забави и да направи студиото ви претъпкано. Портативните апарати позволяват да използвате новите технологии дори и в по-ограничено пространство, както и в домашна среда. Вкарайте бъдещето в салона си, като творите върху вашите клиенти с нашите уреди.


Можете да видите подробни характеристики на всеки наш портативен апарат и да изберете този, който най-точно отговаря на вашата дейност.

Slimming & Beautifying machine - 6 в 1 Slimming & Beautifying machine - 6 в 1
Ново
Преносим козметичен уред, с който можете да постигнете редица положителни резултати:> Извайване на тялото> Отпускащ и релаксиращ масаж > Отстраняване на мастни натрупвания и целулит> Регенериране и възстановяване на кожата> Абсорбция на козметични субстанции > Почистване на кожата> Стягане на кожата..
165.00лв.
Без данък:165.00лв.
Топъл/студен чук и терапия с LED светлини Топъл/студен чук и терапия с LED светлини
Ново
Спецификации на уреда:Тип козметичен уред: топъл и студен чук с фотон терапия, предназначен за лицето; подходящ и за тяло Гаранция: 1 годинаМатериал: ABS пластмасаВходящо напрежение: AC 90-240V~50-60 HzИзходящо напрежение: DC 5V/2.5AТемператури на топъл-студен чук:Охлаждане:  -5 ℃, -15 ℃, -20 ℃, -25..
175.00лв.
Без данък:175.00лв.
Нововъведение в козметичната индустрия, или наричана още – „машина за разкрасяване“. Напълно бихте могли да се доверите на този козметичен уред, защото неговото приложение, е решение на много козметични и дерматологични проблеми. Как се случва това? Чрез светлина! LED маската е проектирана анатомич..
225.00лв.
Без данък:225.00лв.
Целулитът, отпусната кожа и пигментите изменения, са проблем, с който можем да се справим благодарение на един козметичен уред, който съчетава в себе си 3 различни козметични процедури – кавитация, радиочестотен лифтинг (RF) и LED технология с червена светлина.Портокаловата кожа може да остане в мин..
337.50лв.
Без данък:337.50лв.
Професионален козметичен уред със 4 функции RU-401 Професионален козметичен уред със 4 функции RU-401
Ново
Практичен и компактен козметичен уред, който разполага с 4 функции, които са задължителни за всеки козметичен салон. Уредът е лесен за ползване, отделните функции си имат индивидуален вход и регулатори за настройка на интензитета на програмата. Всяка функция разполага с отделен накрайник и различни ..
380.00лв.
Без данък:380.00лв.
Практичен и компактен козметичен уред, който разполага с 5 функции, които са задължителни за всеки козметичен салон. Уредът е лесен за ползване, отделните функции си имат индивидуален вход и регулатори за настройка на интензитета на програмата. Всяка функция разполага с отделен накрайник и различни ..
460.00лв.
Без данък:460.00лв.
Козметичен уред 4 в 1 MX-N47 - ултразвук онтофореза фотон и вибрационен масажИновативният портативен уред предлага 4 от най-популярните процедури, събрани в едно: ултразвук, фотон, онтофореза и вибрационен масаж.Технологията BIOWAVE стимулира активността на клетките и спомага за производството на ко..
229.00лв.
Без данък:229.00лв.
Уредът за диамантено дермабразио е компактен и лесен за ползване. С него бихте могли да постигнете удивителни трайни резултати. Диамантеното дермабразио е козметична процедура, с която кожата на лицето, ръцете, краката, шията и гърбът могат да бъдат почистени и ексфолирани в дълбочина. Козметичният..
145.80лв.
Без данък:145.80лв.
Дарсонвал с 3 или 4 накрайника - преносимДарсонвалът действа посредством високочестотен, импулсен,променлив ток, който преминава през стъклениянакрайник, достигайки базалният слой на кожата и повишава неговата активност. Високатачестота подобрява структурата на кожата; активира естествената защита н..
78.00лв.
Без данък:78.00лв.
Електрическа четка за лице модел MX-N25 Електрическа четка за лице модел MX-N25
-39 %
Електрическата четка – четковият пилинг за лице многофункционален козметичен уред, с който може да се постигнат професионални резултати, дори и в домашни условия, без това да изисква много усилия. С електрическата четка за лице може да постигнете 5 различни ефекта: Почистване. Масажиране. Хидратира..
22.00лв. 36.00лв.
Без данък:22.00лв.
Козметичен уред за радиочестотен лифтинг и електро-мускулна стимулация модел 9902 Представяме ви уред за радиочестотен лифтинг RF и електромускулна стимулация EMS - МХ – N4 – Модел 9902. Изработен е от висококачествени материали. Използва се за стягане и подхранване на кожата, за изпъване на бръчк..
192.00лв.
Без данък:192.00лв.
Козметичен уред Фриматор -ултразвукова шпатула 8020Практичен и лесен за употребакозметичен уред. Подходящ е както за домашна, така и за професионална употреба.Процедурата е високорезултатна в борбата с признаците на застаряване. Тя е иедна от най-често прилаганите с тази цел. Използва се още за прем..
160.00лв.
Без данък:160.00лв.
Преносим козметичен уред -Ултразвук 01Изключително лесен и удобен заупотреба козметичен уред Ултразвук. Ултразвуковата терапия е изключителнопопулярна, поради своята висока ефикасност и резултатност. Уредът дава възможност да сетретират почти всички части от тялото: лицето, шията, ръцете, гърдите,ко..
140.00лв.
Без данък:140.00лв.
Уред За Безиглена Мезотерапия - преносим модел 001Безиглената мезотерапия е предпочитана, тъй като позволявабезкръвно, безболезнено и безопасно третиране, което е също толкова ефикасно,колкото класическите процедури и стандартната мезотерапия. Процедурата е щадяща, не стресира кожата и неоставя трай..
138.00лв.
Без данък:138.00лв.
Фриматор - Четков пилинг модел 019 Фриматор - Четков пилинг модел 019
-14 %
Фриматор - Четков пилинг модел 019Основен и предпочитан метод за перфектно почистване накожата на дълбочина е пилингът . Процедурата може да се извършва по няколко начина,но сред най-ефикасните е четковият пилинг. Високочестотните вибрации,произведени от въртящата се четка достигат подкожните слоеве..
155.00лв. 180.00лв.
Без данък:155.00лв.
Ултразвукова шпатула - Фриматор преносим 006 Ултразвукова шпатула - Фриматор преносим 006
-9 %
Ултразвукова шпатула - Фриматор преносим 006Практичен и компактен козметичен уред за ултразвуков пилинг.Процедурата е ефикасна и популярна поради своето невероятно действие.В нейната основа стоят ултразукови високочестотни вибрации(28000Hz), които предизвикват леко затопляне. Прониква в най-дълбокит..
140.00лв. 154.00лв.
Без данък:140.00лв.
Козметичен чук за топла и студена терапия -MX - N20Изключително компактен и удобен уред запрофесионална употреба.Комбинацията от топла и студена терапиядейства благоприятно на кожата, както на повърхността, така и в дълбочина.Терапията се извършва чрез ултразвуковивълни, достигащи в дълбочина. Студе..
189.00лв.
Без данък:189.00лв.
Ултразвук с фотон терапия МХ - N16Иновативнен уред, с които се работи лесно и прецизно.Комбинираният уред за ултразвукова и фотон светлинна терапия е компактен и лесен за работа, дори в домашни условия. Подходящ е както за професионалисти, така и за начинаещи.Фотон терапията спомага за възвръщане на..
184.00лв.
Без данък:184.00лв.
Ултразвуков Чук За Топла и Студена Терапия модел 017Уредът е предназначен за професионални процедури с топло и студено въздействие, както и комбинация между двете.Компактен и удобен, той има широко приложение при козметичните процедури. Снабден с ергономична ръкохватка за удобство при извършване на ..
215.00лв.
Без данък:215.00лв.
Козметичен апарат за измерване на хидратацията в кожата 302За здравето на кожата е необходима постоянна ефикасна грижа.Един от най-съществените аспекти на тазигрижа е правилното и редовно хидратиране. Но трябва да се има предвид, че всекитип кожа има своите специфични нужди. В това число влизат и ни..
58.00лв.
Без данък:58.00лв.
Показани 1 от 20 | 34 (2 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.