Меню
Вашата количка

Портативни уреди

Портативните уреди могат да извършат няколко процедури, което ги прави мултифункционални. Те са компактни, лесни за употреба и набират все по-голяма популярност. Основното им предимство е именно в големината. С помощта на портативния уред можете да направите ултразвук, вибромасаж, йонни и фотонни терапии, електромасаж, топли и студени терапии, измерване на хидратацията на кожата, безиглена мезотерапия, терапии против бръчки.

Допълнителна информация за преносимите козметични уреди

Голямото разнообразие от функции прави портативните уреди широко употребявани в козметичната сфера. 


Големият асортимент предлага много и различни модели: 


- Комбиниран уред 4в1 – Ултразвук, Вибромасаж, Фотонтерапия, Йони CS-668


- Козметичен уред LED Ултразвук + Електромасаж EMS - MX-N12


- Масажор за студена и топла терапия + Фотон KD-3090


- Козметичен уред - портативна ултразвукова златна лъжичка 070G


- Козметичен апарат за измерване на хидратацията в кожата 302


- Уред За Безиглена Мезотерапия – преносим модел 001


- Козметичен Уред  Ултразвуков Чук  - Топла и Студена Терапия – 015


- Козметична дерма писалка за микроиглена мезотерапия 12


- Портативен козметичен уред - Йонофореза модел 9000


- Преносим козметичен уред RF Термаж - Радиочестотен лифтинг 01
Основните интервенции, които могат да се прилагат благодарение на портативните уреди са ултразвук, йонна и фотонна процедура, вибромасаж. Ползите от тях са много. Вибрациите от ултразвука достигат до дълбоките слоеве на кожата, като й придават по-младежки вид, изглаждат бръчките, засилват кръвообращението. 


Комбинираните уреди работят предимно с различни по интензитет вибрации. За фотонната терапия обаче е необходима светлина. Тристепенна, тя се състои от червен, зелен и син цвят. Една от най-модерните процедури за разкрасяване ка кожата е базирана на топлината. Червеният цвят излъчва най-силна топлина, с която се стимулира регенерирането на клетките и произвеждането на колаген. Синият стяга разширените пори и връща кожата към естествените норми на омазняване. Зелената светлина подсилва влизането на кислород в клетките.


Терапията с йони се дели на две. С положителните йони подхранвате кожата в дълбочина и премахва наслоената мръсотия. Отрицателните йони пък спомагат за по-добрата хидратация.


Вибромасажът успокоява кожата след процедура, прави я еластична, стегната и сияйна.


От всички изброени по-горе действия, става ясно, че портативните уреди притежават много плюсове, което ги прави и толкова търсени.


Комбинираните уреди гарантират успеха на всяко начинание, превръщат го в приятно изживяване за клиента, с доказан ефект. Работата ви ще бъде по-спокойна, професионална и бърза. Употребата на няколко уреда може само да ви забави и да направи студиото ви претъпкано. Портативните апарати позволяват да използвате новите технологии дори и в по-ограничено пространство, както и в домашна среда. Вкарайте бъдещето в салона си, като творите върху вашите клиенти с нашите уреди.


Можете да видите подробни характеристики на всеки наш портативен апарат и да изберете този, който най-точно отговаря на вашата дейност.

Портативен козметичен уред за Вендузотерапия – Модел 126D Портативен козметичен уред за Вендузотерапия – Модел 126D
Ново
Портативен козметичен уред за Вендузотерапия – Модел 126DУдобен и практичен козметичен уред за вендузотерапия, отличаващ се със стилен и удобен дизайн. Модел 126D е с ергономичен захват и с приятен размер, позволяващ лесно пренасяне. Предлага се с 5 различни по големина вендузи, всяки от които е с п..
170.00лв.
Без данък:170.00лв.
Козметичен чук за топла и студена терапия - MX – N20 Изключително компактен и удобен уред за професионална употреба.Комбинацията от топла и студена терапия действа благоприятно на кожата, както на повърхността, така и в дълбочина.Терапията се извършва чрез ултразвукови вълни, достигащи в дълбоч..
189.00лв.
Без данък:189.00лв.
Компактен козметичен уред за Вакуумен масаж – Модел 126ЕСтилен и компактен козметичен уред за вакуумен масаж. Модел 126Е е изключително удобен за работа, което се дължи на ергономичната му форма. Оборудван е с комплект от накрайници с различна големина за отделните части на лицето. Зареждането се ос..
242.00лв.
Без данък:242.00лв.
Ултразвук с фотон терапия МХ – N16Иновативнен уред, с които се работи лесно и прецизно.Комбинираният уред за ултразвукова и фотон светлинна терапия е компактен и лесен за работа, дори в домашни условия. Подходящ е както за професионалисти, така и за начинаещи.Фотон терапията спомага за възвръщане на..
184.00лв.
Без данък:184.00лв.
Козметичен уред за топла и студена терапия 015Процедурите с топлата и със студената повърхността на чука имат различни положителни действия върху кожата.Студена терапия:Третирането със студената повърхност има силен успокояващ ефект. Помага за възстановяване на кожата след някои козметични процедури..
189.00лв.
Без данък:189.00лв.
Ултразвуков Чук За Топла и Студена Терапия модел 017Уредът е предназначен за професионални процедури с топло и студено въздействие, както и комбинация между двете.Компактен и удобен, той има широко приложение при козметичните процедури. Снабден с ергономична ръкохватка за удобство при извършване на ..
215.00лв.
Без данък:215.00лв.
Козметичен апарат за измерване на хидратацията в кожата 302За здравето на кожата е необходима постоянна ефикасна грижа. Един от най-съществените  аспекти на тази грижа е правилното и редовно хидратиране.  Но трябва да се има предвид, че всеки тип кожа има своите специфични нужди. В това число влизат..
58.00лв.
Без данък:58.00лв.
Ултразвуков пилинг  - Фриматор  преносим 006Практичен и компактен козметичен уред за ултразвуков пилинг. Процедурата е ефикасна и популярна поради своето невероятно действие.В нейната основа стоят ултразукови високочестотни вибрации (28000Hz), които предизвикват леко затопляне. Прониква в най-дълбок..
154.00лв.
Без данък:154.00лв.
Масажор за студена и топла терапия + Фотон KD-3090Козметичен уред с компактен дизайн, подходящ както за професионална, така и домашна употреба.Уредът комбинира топла и студена терапия с действието на фотонтерапията.* Фотонна терапияОсновава се на Интензивната Пулсова Светлина (IPL). Високоинтензивни..
187.00лв.
Без данък:187.00лв.
Козметичен уред - портативна ултразвукова златна лъжичка 070GМодерен портативен уред за ултразвукова подмладяваща терапия. Ултразвуковата златна лъжичка е иновативно средство за прилагане на разкрасителни козметични процедури. Действието на уреда е комбинация от ефекта на галваниката, топлинната тер..
128.00лв.
Без данък:128.00лв.
Портативен козметичен уред - Йонофореза модел 9000
Изчерпан
Портативен козметичен уред - Йонофореза модел 9000 Практичен портативен козметичен уред за прилагане на йонофореза – една от най-известните и резултатни процедури за подобряване на здравето и вида на кожата. По време на терапията в кожата се инфилтрират йонизирани разтвори, които достигат епидермиса..
155.00лв.
Без данък:155.00лв.
Ултразвукова шпатула модел 700 Ултразвукова шпатула модел 700
Изчерпан
Ултразвукова шпатула модел 700  Лесна за употреба ултразвукова шпатула с невероятно стилен и изчистен дизайн. Резултати от процедурата с фриматора са тонизирана, освежена и подмладена кожа. Уредът е практичен и компактен, лесен за пренасяне и съхранение.Фриматорът е изключително популярно средство з..
148.00лв.
Без данък:148.00лв.
Анализатор на Кожа и Коса модел 948 Анализатор на Кожа и Коса модел 948
Изчерпан
Анализатор на Кожа и Коса модел 948Козметичен  уред от ново поколение високотехнологична иновативна апаратура, който дава възможност за точен и прецизен и анализ на кожата и косата. Диагностиката на техния тип, здравословно състояние и показатели е от изключителна важност. Дефинирайки специфичните и..
281.00лв.
Без данък:281.00лв.
Уред За Безиглена Мезотерапия – преносим модел 001 Уред За Безиглена Мезотерапия – преносим модел 001
Изчерпан
Уред За Безиглена Мезотерапия – преносим модел 001Безиглената  мезотерапия е предпочитана, тъй като позволява безкръвно, безболезнено и безопасно третиране, което е също толкова ефикасно, колкото класическите процедури и стандартната мезотерапия.  Процедурата е щадяща, не стресира кожата и не оставя..
138.00лв.
Без данък:138.00лв.
Козметичен уред Вакуум за почистване на пори - модел 126A Козметичен уред Вакуум за почистване на пори - модел 126A
Ново Изчерпан
Козметичен уред Вакуум за почистване на пори - модел 126AПредставяме ви изключително лесен за употреба уред за почистване на кожата на лицето.Чрез вградения вакуум, уредът изсмуква замърсяванията от кожата, като я оставя чиста и свежа.Спомага за регулирането на производството на себум и намалява поя..
85.00лв.
Без данък:85.00лв.
МИНИ Пароозонатор - Вапозон - F-704
-25 % Изчерпан
МИНИ Пароозонатор - Вапозон - F-704 Пароозонаторът е уред, който има широко приложение в козметичните процедури. Овлажнява кожата посредством вода, която излиза под формата на пара. По този начин кожата се подготвя за обработване. Парата премахва мъртви клетки, разтваря порите, отстранява събралата ..
126.75лв. 169.00лв.
Без данък:126.75лв.
Козметичен уред Вакуум и Микродермабразио - модел 126C Козметичен уред Вакуум и Микродермабразио - модел 126C
Ново Изчерпан
Козметичен уред Вакуум и Микродермабразио - модел 126CКомпактен и удобен уред за почистване на пори и черни точки. Моделът е максимално опростен за лесна употреба, както в професионална, така и в домашна обстановка.Козметичният уред Вакуум и Микродермабразио разполага с 6 накрайника.- Вакуумните гла..
158.00лв.
Без данък:158.00лв.
Показани 1 от 18 | 18 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.