Меню
Вашата количка

Професионални уреди

Резервна игла за Козметичен уред  - Електрически епилатор
Ново
Стерилна игла от медицинска стомана, предназначена за Електрическа писалка - Епилатор.Дължина - 2 см.Размер по избор между:Ø 0.055 мм. Ø 0.075 мм.Производител - Великобритания...
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Професионален козметичен уред за ефективна епилация чрез подаване на високочестотен ток към два приспособени накрайника - пинсета и игла. В досег с накрайника коренът на косъма се отстранява лесно и дълготрайно.Компоненти: Козметичен прибор EPILATOR RN Крачен ключ Пинсета с кабел Накрайник за епила..
512.00лв.
Без данък:512.00лв.
Практичен и компактен козметичен уред, който разполага със 7 функции, които са задължителни за всеки козметичен салон. Уредът е лесен за ползване, отделните функции си имат индивидуален вход и цифров дисплей за настройка на времето и интензитета. Всяка функция разполага с отделен накрайник и различн..
820.00лв.
Без данък:820.00лв.
Уред за премахване на петна по кожата с електрическа иглаПигментните петна са едни от най-упоритите дефекти по кожата. Намаляват самочувствието и естетичски развалят визията ви.Борбата с пигментацията е трудна и изисква добре разработена технология и професионално отношение. За да можете да помогнет..
429.00лв.
Без данък:429.00лв.
Професионален козметичен уред, предназначен за безболезнена епилация.Технологията на работа, позволява безболезнено премахване на окосмяването, чрез изгаряне на корена на косъмаЕлектрическата пинсета работи чрез пренос на високочестотен ток между пинсетата и кожата. Педалът към уреда допринася за по..
384.00лв.
Без данък:384.00лв.
Предпазни очила за работа с IPL уреди Предпазни очила за работа с IPL уреди
Изчерпан
Предпазни очила за работа с IPL уредиСъздадени да предпазят очите ви, очилата за работа с IPLуреди осигуряват защитата, от която се нуждаете. Аксесоарът е изработен отматериали, които абсорбират светлината и не могат да увредят зрението. Намиратшироко приложение при използването на уреди за фотоепил..
89.93лв.
Без данък:89.93лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.