Меню
Вашата количка

Почистване Дезинфекция

Препарат за дезинфекция на инструменти – Гранули Препаратът е предназначен за съхранение на гребени, ножици и четки. Една опаковка може да бъде използвана в продължение на повече от година.  Опаковка: 250 грамаГранулиран за разтвори според изискванията на РЗИ...
9.80лв.
Без данък:9.80лв.
Антибактериален препарат за почистване на инструментиХигиената във вашия салон е задължителна. За поддръжка на ежедневната им чистота можете да използвате антибактериален препарат за почистване. Подходящ е за дезинфекция на инструменти. Съобразен с изискванията на ХЕИТуба с пръскалка - 70..
10.40лв.
Без данък:10.40лв.
Дезинфекциращ течен сапун за ръце Живасепт - 500mlТечен сапун за измиване и дезинфекция на ръце с омекотител за кожа.Опаковката е снабдена с дозатор /помпа/ за по лесна употреба.Количество: Опаковка от 500ml..
6.20лв.
Без данък:6.20лв.
Препарат за бърза дезинфекция с напръскване - 200мл.Опаковката е снабдена с пулверизатор. Има широко приложение при поддръжка на чистотата на различни козметични, масажни и фризьорски инструменти.Количество: опаковка от 200 мл...
5.60лв.
Без данък:5.60лв.
Дезинфектиращ гел за ръце Живасепт - без измиване 500mlГотов препарат за дезинфекция на ръце, съдържащ омекотител за кожа.Удобната опаковка, снабдена с дозаторна помпа е изключитено удобна за употреба.Само с един натиск, дозатора отделя необходимото за дезинфекция количесто от 3ml.  Гела се втрива в..
9.80лв.
Без данък:9.80лв.
Антибактериален препарат за почистване Хигиената на уредите и мебелите във вашия салон са задължителни. За поддръжка на ежедневната им чистота можете да използвате антибактериален препарат за почистване. Подходящ е за дезинфекция на солариуми, фитнес уреди, масажни легла, сауни и други. Съобразен с ..
6.20лв.
Без данък:6.20лв.
Хартиени кърпи на ролка - двупластови - 153
Изчерпан
Хартиени кърпи на ролка - двупластови - 153Хартиените кърпи са двупластови, релефни и перфорирани през 40 см за по-лесно откъсване. Размери: 24см х 104смПроизведено в Европа..
8.90лв.
Без данък:8.90лв.
Дезинфектиращ гел за ръце Живасепт - без измиване 300ml
Изчерпан
Дезинфектиращ гел за ръце Живасепт - без измиване 300mlГотов препарат за дезинфекция на ръце, съдържащ омекотител за кожа.Удобната опаковка, снабдена с дозаторна помпа е изключитено удобна за употреба.Само с един натиск, дозатора отделя необходимото за дезинфекция количесто от 3ml.  Гела се втрива в..
6.90лв.
Без данък:6.90лв.
Медицински спирт 70% разтвор - Prima - 500ml
Изчерпан
Медицински спирт 70% разтвор - PrimaМедицински спирт, предназначен за външна употреба. Съдържанието на алкохол, допринася за добрите му дезинфекциращи свойства, като прави продутка подходящ за почистване на оборудването след различни козметични процедури.Състав: етилов алкохол, метиленово синьо, дес..
5.80лв.
Без данък:5.80лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.