Портативни уреди

Портативни уреди

Портативните уреди могат да извършат няколко процедури, което ги прави мултифункционални. Те са компактни, лесни за употреба и набират все по-голяма популярност. Основното им предимство е именно в големината. С помощта на портативния уред можете да направите ултразвук, вибромасаж, йонни и фотонни терапии, електромасаж, топли и студени терапии, измерване на хидратацията на кожата, безиглена мезотерапия, терапии против бръчки.


Показани 1 от 15 | 31 (3 Страници)

Допълнителна информация за преносимите козметични уреди

Голямото разнообразие от функции прави портативните уреди широко употребявани в козметичната сфера. 

Големият асортимент предлага много и различни модели: 

- Комбиниран уред 4в1 – Ултразвук, Вибромасаж, Фотонтерапия, Йони CS-668

- Козметичен уред LED Ултразвук + Електромасаж EMS - MX-N12

- Масажор за студена и топла терапия + Фотон KD-3090

- Козметичен уред - портативна ултразвукова златна лъжичка 070G

- Козметичен апарат за измерване на хидратацията в кожата 302

- Уред За Безиглена Мезотерапия – преносим модел 001

- Козметичен Уред  Ултразвуков Чук  - Топла и Студена Терапия – 015

- Козметична дерма писалка за микроиглена мезотерапия 12

- Портативен козметичен уред - Йонофореза модел 9000

- Преносим козметичен уред RF Термаж - Радиочестотен лифтинг 01


Основните интервенции, които могат да се прилагат благодарение на портативните уреди са ултразвук, йонна и фотонна процедура, вибромасаж. Ползите от тях са много. Вибрациите от ултразвука достигат до дълбоките слоеве на кожата, като й придават по-младежки вид, изглаждат бръчките, засилват кръвообращението. 

Комбинираните уреди работят предимно с различни по интензитет вибрации. За фотонната терапия обаче е необходима светлина. Тристепенна, тя се състои от червен, зелен и син цвят. Една от най-модерните процедури за разкрасяване ка кожата е базирана на топлината. Червеният цвят излъчва най-силна топлина, с която се стимулира регенерирането на клетките и произвеждането на колаген. Синият стяга разширените пори и връща кожата към естествените норми на омазняване. Зелената светлина подсилва влизането на кислород в клетките.

Терапията с йони се дели на две. С положителните йони подхранвате кожата в дълбочина и премахва наслоената мръсотия. Отрицателните йони пък спомагат за по-добрата хидратация.

Вибромасажът успокоява кожата след процедура, прави я еластична, стегната и сияйна.

От всички изброени по-горе действия, става ясно, че портативните уреди притежават много плюсове, което ги прави и толкова търсени.

Комбинираните уреди гарантират успеха на всяко начинание, превръщат го в приятно изживяване за клиента, с доказан ефект. Работата ви ще бъде по-спокойна, професионална и бърза. Употребата на няколко уреда може само да ви забави и да направи студиото ви претъпкано. Портативните апарати позволяват да използвате новите технологии дори и в по-ограничено пространство, както и в домашна среда. Вкарайте бъдещето в салона си, като творите върху вашите клиенти с нашите уреди.

Можете да видите подробни характеристики на всеки наш портативен апарат и да изберете този, който най-точно отговаря на вашата дейност.