Меню
Вашата количка

Козметичен уред – Ултразвук и Мезотерапия 8803

Козметичен уред – Ултразвук и Мезотерапия 8803
Козметичен уред – Ултразвук и Мезотерапия 8803
1,290.00лв.
Без данък: 1,290.00лв.

Често задавани въпроси

Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали.  При  по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.

Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“  - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.

Да, може да закупите продукти на изплащане. Единственото условие е цената на стоката да е минимум 150 лв. За покупка на лизинг може да се възползвате от условията на TBI bank или UNI Credit. За да поръчате продукт на изплащане, трябва да натиснете бутона „Купи на изплащане“. Следващата стъпка е да попълните полетата на кредитния калкулатор. За да завършите поръчката си, натиснете бутона „Изпрати данните“. Наш представител ще се свърже с вас, за да уточни наличностите на продуктите. След като изясните и подробностите, заявката ви ще бъде изпратена към банка. Ако сте одобрени, наш представител ще се свърже с вас. Подробности относно лизинговите условия, може да видите тук.

Козметичен уред - Ултразвук и Мезотерапия 8803

Козметичен уред, оборудван с комплект накрайници за две от най-популярните козметични процедури: Ултразвук и Мезотерапия. Тази практична комбинация позволява да спестите средства и място, като в същото време предложите най-добрата грижа за вашите клиенти. Уредът е много удобен за употреба. Дизайнът му е изчистен и практичен. Накрайниците се свързват към входовете в предната част на уреда, а настройките за процедурите се извършват посредством функционален работен панел с дигитални бутони и дисплей.

Ултразвук: При тази процедура кожата се третира със съответните накрайници, които генерират високочестотни ултразвукови вибрации. Под тяхно влияние се стимулира кръвообращението, засилва се метаболизма и производството на колаген. Освен това вибрациите оказват стимулиращ и тонизиращ масаж на тъканта в дълбоките слоеве на кожата.

Мезотерапия: При тази процедура в средния слой на кожата се инфилтрират козметични и лечебни продукти с различно предназначение. Принципът, на който действа мезотерапията позволява многократно по-ефикасно въвеждане на козметичните продукти и абсорбирането им от клетките. Тя използва електрически импулс, който увеличава пропускливостта на кожата и клетъчната мембрана. В същото време при процеса на поляризация на течната субстанция на разтворите, активните вещества в тях се въвеждат директно в клетките.

Гаранция: 1 година

Произведено в Китай

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.