Меню
Вашата количка

Професионален козметичен уред със 5 функции RU-402

Професионален козметичен уред със 5 функции RU-402
Професионален козметичен уред със 5 функции RU-402
Професионален козметичен уред със 5 функции RU-402
Професионален козметичен уред със 5 функции RU-402
Професионален козметичен уред със 5 функции RU-402
Професионален козметичен уред със 5 функции RU-402
Професионален козметичен уред със 5 функции RU-402
Професионален козметичен уред със 5 функции RU-402
Професионален козметичен уред със 5 функции RU-402
Професионален козметичен уред със 5 функции RU-402
Професионален козметичен уред със 5 функции RU-402
Професионален козметичен уред със 5 функции RU-402
Професионален козметичен уред със 5 функции RU-402
Професионален козметичен уред със 5 функции RU-402
Професионален козметичен уред със 5 функции RU-402
460.00лв.
Без данък: 460.00лв.

Често задавани въпроси

Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали.  При  по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.

Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“  - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.

Да, може да закупите продукти на изплащане. Единственото условие е цената на стоката да е минимум 150 лв. За покупка на лизинг може да се възползвате от условията на TBI bank или UNI Credit. За да поръчате продукт на изплащане, трябва да натиснете бутона „Купи на изплащане“. Следващата стъпка е да попълните полетата на кредитния калкулатор. За да завършите поръчката си, натиснете бутона „Изпрати данните“. Наш представител ще се свърже с вас, за да уточни наличностите на продуктите. След като изясните и подробностите, заявката ви ще бъде изпратена към банка. Ако сте одобрени, наш представител ще се свърже с вас. Подробности относно лизинговите условия, може да видите тук.

Практичен и компактен козметичен уред, който разполага с 5 функции, които са задължителни за всеки козметичен салон. Уредът е лесен за ползване, отделните функции си имат индивидуален вход и регулатори за настройка на интензитета на програмата. Всяка функция разполага с отделен накрайник и различни приставки. 

Козметичен уред RU-402 има включена гаранция от 1 година.

Функциите, които предлага в уреда са:

*Дарсонвал

Терапията с дарсонвал има противовъзпалително и почистващо действие, спомага за заздравяването на рани, подобрява структурата на кожата. Ускорява се метаболизмът и усвояването на хранителните вещества.


*Йонофореза

Процедурите с йонофореза могат да спомогнат за почистването и подобряването на общия вид на кожата. Токсините и замърсяванията се извеждат от кожата с отрицателния електрод, като същевременно с положителия електрод може да се инфилтрират (вкарат) ефективно лечебни субстанции и лосиони.


*Електрическа писалка за петна

С помощта на електрическата игла може да се премахнат по безболезнен начин възрастови петна, кожни образувания, лунички и плоски бенки. Също така може да се изсветляват пигментирани участъци.


*Вакуум

Най-ефективният способ за отстраняване на целулита. Подобрява кожната текстура и изглажда неравностите. Отстранява токсичните вещества и стимулира кръвообращението.


*Спрей

Прави козметичния лосион или серум по-лесно усвоим от кожата. Хидратира кожата и успокоява зачервяванията след козметични процедури.


Размери на уреда: 46х34х21см.

Напрежение: 220V~50Hz

Производител: Китай.


Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Индикации


1. Изход за електрическа игла 

2. Изход за дарсонвал 

3. Изходи за йонофореза 

4. Бутон за включване/изключване на йонофореза 

5. Изход за вакуум 

6. Изход за спрей 

7. Бутон за включване/изключване на вакуум и спрей

8. Светлинен индикатор на вакуум и спрей 

9. Въздушен вентил

10. Бутон за избор на катоди и аноди

11.  Скала на интензитета на йонофорезата 

12.  Регулатор на интензитета на йонофорезата 

13.  Регулатор на интензитета на дарсонвала  

14.  Регулатор на интензитета на електрическата игла 

15.  Светлинен индикатор на електрическата игла 

16.  Светлинен индикатор на дарсонвала 


Кратко въведение    

RU-402 е 5в1 мултифункционален козметичен уред. Включва функциите Дарсонвал, Вакуум, Спрей, Електрическа игла и Йонофореза (абсорбиране на вещества и извеждане на токсини).


Основни функции: 

1. Електротерапия с дарсонвал. Инструментът генерира високочестотен поток и инфрачервена светлина, за да намали възпаленията и облекчи болката. Генерираният озон унищожава бактериите, лекува и облекчава акнето. Има роля в регулацията на отделянето на себум, подобрява текстурата на кожата, засилва кръвообращението и забързва метаболизма. Бори се срещу бръчките и застаряването на кожата.   

2. Вакуум. Подобрява видимите пори, акнето и пъпките, почиства замърсяванията и омазняванията в порите. 

3. Спрей. Впръсква тоник, противовъзпалителен лосион или вода, преобразувайки ги в мъгла. Този метод за нанасяне е по-равномерен и хигиеничен. 

4. Йонофореза (галванично инфузиране и извличане). Следвайки принципна на привличащите се противоположности, спомага дълбокото инфузиране в кожата на нужните емулсии за третирания тип кожа. Това подобрява „лечението“ на кожата в дълбочина и ускорява абсорбирането, като междувременно намалява замърсяванията. 

5. Електрическа игла. Чрез концентриране на високочестотен електрически ток, стимулира клетъчното обновяване, което ефективно елиминира всички пигментации по лицето и други зони. Ефектът е очевиден без кървене или белези. 

 

Как се използва? 

1. Терапия с дарсонвал 

1) Свържете ръкохватката на дарсонвала. 

2) Изберете подходящия електрод, според нуждите. Електродът гъба е за по-големи зони, като лице, чело и врат; електодът лъжичка е за междинни зони и електродът капка е за малки зони и отделни точки. 

3) Дезинфекцирайте електрода със спирт и фиксирайте към ръкохватката. Завъртете регулатора и настройте от слабо към силно, за да достигнете необходимия интензитет. 

4) Започнете от челото, завъртете и плъзнете надолу. Третирайте около 5 минути. Дехидратираната кожа  трябва да се третира с нисък интензитет и за кратко време; мазната кожа – с по-висок интензитет за по-продължително време.


2. Вакуум и спрей 

1) Изберете стъклен накрайник и свържете към гумената тръбичка в единия край и филтъра в другия. След това свържете филтъра към буксата за вакуум. 

2) Натиснете “POWER” бутона (бутон за включване/изключване на вакуум и спрей). Запушете дупката на накрайника с пръст – това ще генерира засмукване. 

3) Ако искате да използвате функцията спрей, свържете шишенцето със спрей към гумената тръбичка; след това свържете тръбичката към буксата за спрей. Докато държите шишенцето, запушете дупката в горната част на спрей накрайника. Ще се създаде въздушно налягане в шишенцето, което ще започне да разпръсква емулсията. 


3. Йонофореза (галванично инфузиране и извличане) 

1) Свържете накрайниците за йонофореза. Оставете клиента да държи в ръка накрайника под форма на пръчка, докато вие работите с накрайника ролер. Ако работите сами, дръжте накрайника пръчка в лявата си ръка, а ролера – в дясната. 

2) Натиснете "Power" бутона. Настройте интензитета с регулатора.  

3) Изберете анод или катод, според нуждите на клиента. Когато инструментът показва анод – пръчката е катод, а ролера – анод. Втрийте течен козметичен продукт в кожата, използвайте памучен тампон, напоен с вода или емулсия, за да обвиете ролера и инфузирайте веществата. За извличане използвайте памучен тампон, напоен с бактерициден разтвор или тоник, за да обвиете ролера за извличане на замърсяванията.  

4) След процедурата, изключете уреда и дезинфекцирайте накрайниците.


4. Електрическа игла 

1) Свържете електрическата игла със съответстващата букса. 

2) Завъртете регулатора, за да я включите и да настроите работния интензитет. 

3) Третирайте избраните точки с писалката. След процедурата поставете антимикробно покритие за 2 или 3 дни.


Внимание:

1. Дръжте накрайниците на йонофорезата чисти и сухи. За почистването не използвайте вода или високи температури. Използвайте памук за избърсването им.  

2. Почистете кожата преди процедурата и я покрийте с козметичен продукт, според индивидуалните нужди. Не оставяйте уреда да работи, без да оперирате с него. 

3. Никога не използвайте накрайниците на йонофорезата върху очните ябълки. 

4. По време на терапия с дарсонвал, настройте интензитета от нисък към висок. Не оставяйте електрода в едно положение твърде дълго, за да избегнете кожни изгаряния. 

5. Уверете се, че уреда е изключен, когато фиксирате и изваждате електродите. Дръжте електродите чисти и сухи. 

6. Когато правите процедури за премахване на петна и пигментации (електрическа игла), интензитетът трябва да се настройва от нисък към висок. Не позволявайте иглата да прониква твърде дълбоко в кожата и не дръжте твърде дълго в една позиция, за да избегнете изгаряния и белези. Почистете и подсушете кожата преди процедурата.  

7. Ако пигментацията, не изчезва от първия път, предприемете следващо лечение, след като третираната зона се обели. 

8. Хора с ангиокардиопатия и кожни заболявания, не трябва да се подлагат на тези процедури. 

9. Бременни и пациенти с хеморагични заболявания не трябва да се подлагат на тези процедури.

10. Не излагайте уреда на влажна среда.


Поддръжка:

1. Инструментът разполага с 12 месечна гаранция, с изключение на консумативите. Осигуряваме платено сервизно обслужване след изтичането на гаранцията. 

2. Гаранцията не важи при следните повреди причинени от потребителя: 

a. Повреда, вседствие на демонтиране и разглабяне на уреда от потребителя. 

b. Повреда, вследствие на неправилна поддръжка. 

c. Повреда, вследствие на удар или изпускане на уреда.  

d. Повреда, вследствие на неправилна експлоатация. 

e. Повреда, вследствие на бедствия (земетресение, пожар и др.). 

4. На разположение сме за коментари и препоръки. 


Аксесоари:


Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.