Меню
Вашата количка

Анализатор на Кожа и Коса модел 948

Анализатор на Кожа и Коса модел 948
Анализатор на Кожа и Коса модел 948
Анализатор на Кожа и Коса модел 948
Анализатор на Кожа и Коса модел 948
Изчерпан
Анализатор на Кожа и Коса модел 948
Анализатор на Кожа и Коса модел 948
Анализатор на Кожа и Коса модел 948
Анализатор на Кожа и Коса модел 948
Анализатор на Кожа и Коса модел 948
281.00лв.
Без данък: 281.00лв.

Често задавани въпроси

Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали.  При  по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.

Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“  - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.

Да, може да закупите продукти на изплащане. Единственото условие е цената на стоката да е минимум 150 лв. За покупка на лизинг може да се възползвате от условията на TBI bank или UNI Credit. За да поръчате продукт на изплащане, трябва да натиснете бутона „Купи на изплащане“. Следващата стъпка е да попълните полетата на кредитния калкулатор. За да завършите поръчката си, натиснете бутона „Изпрати данните“. Наш представител ще се свърже с вас, за да уточни наличностите на продуктите. След като изясните и подробностите, заявката ви ще бъде изпратена към банка. Ако сте одобрени, наш представител ще се свърже с вас. Подробности относно лизинговите условия, може да видите тук.

Анализатор на Кожа и Коса модел 948

Козметичен уред отново поколение високотехнологична иновативна апаратура, който дава възможностза точен и прецизен и анализ на кожата и косата. Диагностиката на техния тип,здравословно състояние и показатели е от изключителна важност. Дефинирайкиспецифичните индивидуални особеност на кожата и косата, специалистът е всъстояние да насрочи най-точното лечение, грижа и козметика, необходими завсеки отделен пациент.

Какви са предимствата на Анализатора?

Не винаги, симптомите, които косата и кожата показват могатда бъдат разчетени с абсолютна точност от специалистите. Анализаторът от своястрана е оборудван с две свръх чувствителни лещи с висока резолюция, коитопредлагат 1000000 пиксела и 311223,5 смвидимост, благодарение на която специалистът разполага в оптимално прецизнакартина.

- Леща 200х - служи заопределяне състоянието на косата и нейният тип. Изследват се следните симптоми:запушване на фоликула, склонност към омазняване/прекомерно омазняване, наличиена бактериални инфекции или други нарушения.

- Леща 50х - служи за анализ на кожа, нейният тип и особености.При диагностиране се следи за следните параметри и симптоми:

-повърхност на кожата

-склонност към омазняване или до колко е суха

-процеси и показатели на застаряването

-склонност към акне или други кожни проблеми

-чувствителност

-пигментация

Уредът е лесен за употреба и оборудван с много екстри.

-Опция за дистанционно настройване

-LCD дисплей

-2 бр. лещи с висока резолюция

Технически параметри:

Напрежение: 110V / 220V - 50-60Hz

Мощност: 13W

Резолюция на снимката: 1000000 пиксела

Измерване: 311223,5см


Произведено в Китай/КНР - Китайска Народна Република/

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Преносим Анализатор на Кожа и Коса модел 948

 

Уредът позволява анализ и диагностика на кожата и косата.

Чрез увеличаващите лещи, апарата позволява да видите недоловими за невъоръженото око аспекти от кожната повърхност и косъма, предоставяйки ясна и детайлна картина на анализирания участък.

 

Начин на употреба:

*Свържете уреда към компютър посредством  USB кабела

*Инсталирайте програмата от приложения диск

*Свържете уреда към захранването

*Включете уреда от ON/OFF бутона и камерата (сканиращата леща) ще се активира.

*Приближете я до желаното за анализ място. На монитора на вашия компютър ще се появи ясна увеличена картина на сканирания участък.

*Получената картина може да сравните с приложената в комплекта таблица, съдържаща стандартен изглед на кожа и коса в нормиран вид (суха, нормална, мазна и т.н.). Ако нямате професионална подготовка и желаете прецизен и подробен анализ на получените резултати,  консултирайте се с професионалист.

*Ако желаете да запечатате определен кадър (да направите снимка), натиснете бутон „frame-freeze”, намиращ се на дръжката на лещата. За да се върнете в нормален изглед, натиснете повторно бутона.

*След употреба, изключете уреда и отстранете от захранването.

 

Употреба на лещите:

50х – за изследване на кожата; нейната склонност към изсушаване или омазняване; склонност към пъпки и други кожни  проблеми и проблеми с пигментацията

200х – за изследване на косата; следи се за симптоми като запушване на фоликула, склонност към омазняване/прекомерно омазняване, наличие на бактериални инфекции или други нарушения.

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.