Меню
Вашата количка

Уред за премахване на петна по кожата с електрическа игла

Уред за премахване на петна по кожата с електрическа игла
Уред за премахване на петна по кожата с електрическа игла
Уред за премахване на петна по кожата с електрическа игла
Уред за премахване на петна по кожата с електрическа игла
Уред за премахване на петна по кожата с електрическа игла
429.00лв.
Без данък: 429.00лв.

Често задавани въпроси

Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали.  При  по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.

Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“  - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.

Да, може да закупите продукти на изплащане. Единственото условие е цената на стоката да е минимум 150 лв. За покупка на лизинг може да се възползвате от условията на TBI bank или UNI Credit. За да поръчате продукт на изплащане, трябва да натиснете бутона „Купи на изплащане“. Следващата стъпка е да попълните полетата на кредитния калкулатор. За да завършите поръчката си, натиснете бутона „Изпрати данните“. Наш представител ще се свърже с вас, за да уточни наличностите на продуктите. След като изясните и подробностите, заявката ви ще бъде изпратена към банка. Ако сте одобрени, наш представител ще се свърже с вас. Подробности относно лизинговите условия, може да видите тук.

Уред за премахване на петна по кожата с електрическа игла

Пигментните петна са едни от най-упоритите дефекти по кожата. Намаляват самочувствието и естетичски развалят визията ви.

Борбата с пигментацията е трудна и изисква добре разработена технология и професионално отношение.

За да можете да помогнете на Вашите клиенти да се избавят от нежеланата пигментация бързо и ефикасно, Ви предлагаме Уред за премахване на петна по кожата с електрическа игла.

Уредът е удобен и компактен.

Портативните му размери, позволяват да се използва и от мобилни професионалсти, извършващи процедури на място в дома на клиента, а в салона той няма да заема излишно място.

Добавената в комплекта електрическа игла, осигурява допълнитени процедури, които да предложите на Вашите клиенти.

Апаратът работи чрез генериране на високочестотни вибрации, които проникват в епидермиса и генерират топлина.

Терапията се характеризира с неинвазивността си, като предлага лечение на различни съдови лезии.

Удобната опция пауза, Ви дава възможност за възстановяване на прекъсната процедура със същите настройки.

Имате избор от 15 вариации на интензитет и два режима на генерираните вълни - равномерен и пулсиращ, така Вие можете да избирате най-подходящата грижа за клиента в зависимост от третирания участък, вида и състоянието на кожата му.

Със своите три функции:

 • премахване на петна
 • премахване на белези по рождение
 • премахване на татуировки
 • Вие си осигурявате едно устройство, предлагащо терапия за всяка нужда на клиента, независимо от естеството и периода на появяване на нежеланата пигментация.

  Характеристики:

  - За ефективно третиране и редуциране на кожна пигментация с различен произход

  - 15 степени на интензитет.

  - 2 режима на високочестотните вълни: равномерен и пулсиращ.

  - Накрайник писалка и две електрически игли.

  Технически параметри:

  - Волтаж: 220V

  - Честота: 50/60Hz

  - Максимална мощност: 13.5W.

  Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Specle Remover

  Козметичен уред за премахване на петна.

   

  I Описание:

  Уред за премахване на петна по кожата. Апаратът генерира високочестотни вибрации, които проникват в епидермиса и генерират топлина. Петната и белезите се отстраняват и кожата се избелва.

  Уредът е лесен за употреба, има максимално опростен дизайн.

   

  II Контролно табло:

  • Уредът има гнездо, в което трябва да се свърже захранващият кабел.
  • Бутон за включване и изключване. Апаратът е оборудван с лампа, която показва готовността на уреда за работа. Когато тя свети, означава, че можете да започнете да използвате уреда.
  • Възможност за регулиране на интензитета. Осъществява се чрез двата бутона, обозначени със стрелка нагоре и стрелка надолу. Когато натиснете бутона с обърнатата надолу стрелка, се намалява интензитета, а когато натиснете този с обърнатата нагоре, го увеличавате. Интензитетът може да се регулира от 1 до 15.
  • Уредът разполага и с бутон за пауза. Когато го натиснете съответно паузирате работата на уреда. Апаратът има индикираща лампа, която обозначава когато е в пауза.
  • Уредът има гнездо, в което да се включи накрайника, който генерира високочестотните вълни.

   

  III Технически параметри:

  Волтаж: 220 V

  Честота: 50/60 Hz

  Максимална мощност: 13.5 W.

   

  IV Съдържание на пакета:

  Основен уред – 1 брой.

  Захранващ кабел – 1 брой.

  Накрайник „писалка“ – 1 брой.

  Електрически игли – 2 броя.

   

  V Действия преди да започнете работа с уреда:

  - Измийте ръцете и след това сложете ръкавици.

  - Свържете накрайника писалка към уреда.

  - Поставете една от иглите на върха на писалката. Задължително я дезинфекцирайте преди това.

  - Дезинфекцирайте мястото, което ще третирате. След това сложете упойка и изчакайте 3 минути.

   

  VI Инструкции:

  1.  Свържете уреда към захранването. Натиснете бутона за включване. Индикиращата лампа за готовност на уреда трябва да светне.
  2. Настройте уреда на най-ниския интензитет.
  3. Изберете една от функциите – равномерни или пулсиращи вълни. Настройката става с отделен бутон. Съобразете избора със състоянието на зоната, която ще третирате. Обсъдете с клиента как се чувства при различните степени на работа на уреда. Настройте най-подходящите за процедурата и нуждите на клиента интензитет и вид на вълните.
  4. Ако по време на процедурата има нужда тя да се спре за малко, натиснете бутона за пауза.
  5. След процедурата натиснете бутона за изключване.
  6. Ако няма да използвате уреда за дълго време, извадете захранващия кабел. Разкачете накрайника и иглите, дезинфекцирайте ги и ги съхранявайте отделно.

   

  VII Функции на уреда:

  1. Премахване на петна:

  Третирайте петното с електрическата игла нежно и внимателно, като го докосвате леко и отмествате назад иглата. След това ще видите как третираната тъкан изгаря и се отделя. Сенки и малки петънца могат да се отстранят само с една процедура. За да отстраните по-големи петна са нужни 2 – 3 процедури. Клиентът трябва да стои неподвижно по време на манипулацията. Козметикът също трябва да държи ръката си стабилно без да потрепва, за да не увреди кожата и да я изгори.

  1. Премахване на белези по рождение:

  Обърнете внимание на вида и дълбочината на белега. Някой от белезите са много дълбоки, други дори са вкоренени в изграждането на епидермиса. Не третирайте целите белези само на един път. По-добре обработвайте малки участъци от тях.

  1. Премахване на татуировки:

  Татуировките се премахват по подобен начин както белезите. Те се нуждаят от повече време, за да премахнат. Също трябва да се третират по-усърдно от белезите и петната. Татуировки, които са по-големи от 3 сантиметра, трябва да се третират на няколко пъти. Ако се опитате да ги премахнете навъднъж, най-вероятно ще възпалите кожата. За да не се стигне до този нежелан резултат, козметикът трябва да е много внимателен. Ако кожата се възпали силно, потърсете лекарска помощ.

   

  VIII Предпазни мерки:

  1. По време на процедурата издърпвайте иглата на леко разстояние от кожата, не натискайте твърде силно. Също не третирайте едно място твърде дълго, за да не увредите и изгорите кожата.
  2. Ако петното не може да се премахне на един път, повторете процедурата.
  3. След процедурата, клиентът трябва да не излага третирания участък на пряка слънчева светлина за 1 месец. Това може да стане единствено, ако използва слънцезащитен продукт.
  4. Оставете образувалата се коричка да падне естествено, не я премахвайте преждевременно.
  5. Преди и след процедура почиствайте третираната зона. Също дезинфекцирайте накрайника, иглите и всички използвани аксесоари. Най-добрият начин за това е с ултравиолетова светлина.
  Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
  Научете повече тук.