Меню
Вашата количка

Уред За Прилагане на Безиглена Мезотерапия модел 01

Уред За Прилагане на Безиглена Мезотерапия модел 01
Уред За Прилагане на Безиглена Мезотерапия модел 01
Уред За Прилагане на Безиглена Мезотерапия модел 01
Уред За Прилагане на Безиглена Мезотерапия модел 01
Уред За Прилагане на Безиглена Мезотерапия модел 01
880.00лв.
Без данък: 880.00лв.

Често задавани въпроси

Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали.  При  по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.

Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“  - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.

Да, може да закупите продукти на изплащане. Единственото условие е цената на стоката да е минимум 150 лв. За покупка на лизинг може да се възползвате от условията на TBI bank или UNI Credit. За да поръчате продукт на изплащане, трябва да натиснете бутона „Купи на изплащане“. Следващата стъпка е да попълните полетата на кредитния калкулатор. За да завършите поръчката си, натиснете бутона „Изпрати данните“. Наш представител ще се свърже с вас, за да уточни наличностите на продуктите. След като изясните и подробностите, заявката ви ще бъде изпратена към банка. Ако сте одобрени, наш представител ще се свърже с вас. Подробности относно лизинговите условия, може да видите тук.

Уред За Прилагане на Безиглена Мезотерапия модел 01

Благодарение на този високотехнологичен козметичен уред щеможе да прилагате безиглена мезотерапия, известна със своето ефикасно действиеи позната като безопасна и безболезнена алтернативана класическата мезотерапия и други сходни процедури . Специално разработената технология на уреда,позволява манипулацията да се прилага безиглено, като се спестява по този начинстресът за кожата. Действието на уреда е безкръвно и щадящо.

Как работи уредът и какдейства процедурата?

На принципът на електропорация и електроосмоза.

- Електроосмоза - дълбоко проникване в кожата. В основатастои силата на взаимно отблъскващите сеелектрически заряди.

- Електропорация - директно действие върху кожата прониква седълбоко в нейната тъкан, посредством малкиотвори в структурата на липидните клетки, образувани с помощта на електрическа вибрация.В резултат неусвоените хидрофилни молекули проникнат в клетките.

Отварят се аквапорините (AQP) (каналите, през коитопреминава водата в клетката) и така се работи за подобрява на здравето накожата и лечение на редица кожни проблеми..

В кожата се инфилтрират на ценни активни вещества,с което се стимулират абсорбиращите функции на клетките и по-дългото задържане на полезните субстанции в кожата.

Аспекти на действие:

- Изглаждане на бръчки, торбички под очите и стрии - абсорбациятана хранителни електроди и вещества ускорява регенерирането на клетките.

- Регулиране на пигментацията - кожата се избелва, изравнявасе тена и се стяга повърхността

- Премахване на целулита и мастните натрупвания - инфилтрациятана антицелулитни дестилати, ускорява разграждането на мастните залежи иподобрява действието на лимфната система.

- Лечението на акне

- Отстраняване на лунички и пигментни петна - пенетрацията на клетъчните канали, позволява абсорбиранетона ценни хранителни вещества, които благоприятстват обмяната на веществата итака се подобрява здравето на кожата.

- Хидратиране на кожата.

Технически параметри:

- захранващ кабел

- 220/110V

- 50/60Hz

- 10W

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Безиглена мезотерапия - модел 001

 

 

Безиглената мезотерапия е високоефективна, безболезнена и абсолютно безопасна процедура, която премахва нуждата от употреба на иглената и микроиглената мезотерапия и избягва нейните странични ефекти. Технологията произлиза от Европа в началото на десетилетието.

 

 

Безиглената мезотерапия използва явленията електропорация и електроосмоза без употребата на игли. По този начин се отварят ефективно аквапорините (AQP), които образуват микроскопични пори в клетъчната мембрана и служат за регулация транспортирането на вода в и от клетката. Така необходимите вещества се транспортират директно в самата клетъчна структура. По-бързото абсорбиране на веществата ускорява клетъчния метаболизъм и поддържа кожата еластична и в добро здраве. Терапията отваря протеиновите канали на клетъчните мембрани, осигурява безпроблемна циркулация на активни субстанции през тях и впоследствие ги затваря.

Утреда използва техниките на електропорация и електроосмоза, тези техника позволява безиглено да се извърши мезотерапуята на клетъчната рептура. Чрез тази технология, хранителните вещества достигат до всички клетки на кожата и по този начин се лекуват множество кожни проблеми.  Електрофорезата спомага за транспортиране на хранителни вещества директно в кожната тъкан, по най-бързия начин. Веществата се абсорбират почти веднага, по този начин се насърчава метаболизма и изгражндането на нови клетки, кожата става по фина и свежа. 

Какво е електропорация и електроосмоза ?

Електропорация: Представлява значително увеличаване на електропроводимостта на клетъчната мембрана, което е предизвикано от външна апликация на електрически импулси с определени параметри. Тя действа директно на кожата, повишавайки нейната пропускливост. Под въздействието на електрошок се образуват отвори в клетъчната мембрана, в същото време хидрофилните молекули, които първоначално не са усвоени, могат да проникнат в клетката в дълбочина. В зависимост от дължината на електрошока отворите се запазват в рамките на от няколко секунди до няколко минути.

 Електроосмоза:  Е процес на движение на поляризирана течност през клетъчната мембрана. Тя влияе върху мoлекулите на активната субстанция като ги предвижва през клетъчната мембрана, използвайки електрически заряд. Чрез електроосмозата посредством електрически импулс се манипулира клетъчната мембрана, за да се увеличи пропускливостта и и да се вкара активната съставка в дълбочина.

 

Функции:

Отстраняване на лунички и избелване на кожата: Чрез отваряне на клетъчните канали и позволява по-доброто абсорбираране на хранителните вещества от клетката и нейното регенериране.

Отстранява бръчките: Когато електроимпулса прониква в дълбочина в клетката, и абсорбцията на хранителни вещества е най-дълбоките слоеве на клетката, премахват бръчките в дълбоките слоеве на епидермиса.

 Премахва акне:  Чрез електическото насищане с хранителни вещества в клетката , електрическия импулс, ограничава акнето и пречи за появите на рани.

Спомага нормализирането на вода в клетката:  Уреда спомага водата в клетката да се разпредели равномерно и да достигне навсякъде. По този начин кожата е хидратирана, изглежда по свежа и млада.

 


Как да работите с уреда стъпка по стъпка:

1.Първо почистете кожата

2. Включете в захранването

3. Включете мезетепарията, 3D фотона и БИО лифтинга

4.Натиснете бутона старт/пауза за да включите уреда

5. Мезотерапия

- Натиснете бутона за мезотерапия, за да започнете работа.

-Натиснете бутона „време“ и задайте времето от 10 ~15 минути.

-Изберете подходящата програма( от 1 до 4) според клиента.

-Регулирайте силата( сила от 1 до 50)м попитайте клиента дали се чувства добре

- След края на процедурата натиснете бутона „старт/пауза“ ако искате да приключите преди да е изтекло времето.

6. 3D фотон

-Натиснете бутона за 3D фотон, за да започнете работа.

- Натиснете бутона „време“ и задайте времето от 8 ~ 20минути.

-Изберете подходящата програма( от 1 до 4) според клиента.

-Регулирайте силата( сила от 1 до 50)м попитайте клиента дали се чувства добре

- След края на процедурата натиснете бутона „старт/пауза“ ако искате да приключите преди да е изтекло времето.

7. БИО лифтинг

-Натиснете бутона за БИО лифтинг, за да започнете работа.

- Натиснете бутона „време“ и задайте времето от 8 ~ 20минути.

- Изберете подходящата програма( от 1 до 4) според клиента.

-Регулирайте силата( сила от 1 до 50)м попитайте клиента дали се чувства добре

- След края на процедурата натиснете бутона „старт/пауза“ ако искате да приключите преди да е изтекло времето.

 

Предлагаме ви някои лечебни сектора, който може да използвате:


Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.