• Уред За Прилагане на Безиглена Мезотерапия модел 01

Уред За Прилагане на Безиглена Мезотерапия модел 01

  • Код на продукта: 01
  • Наличност: 100
  • Цена: 880.00лв.


Уред За Прилагане на Безиглена Мезотерапия модел 01

Благодарение на този високотехнологичен козметичен уред ще може да прилагате безиглена мезотерапия, известна със своето ефикасно действие и позната като безопасна и безболезнена  алтернатива на класическата мезотерапия и други сходни процедури .  Специално разработената технология на уреда, позволява манипулацията да се прилага безиглено, като се спестява по този начин стресът за кожата. Действието на уреда е безкръвно и щадящо.

Как работи  уредът и как действа процедурата?

На принципът на електропорация и електроосмоза.

*Електроосмоза - дълбоко проникване в кожата. В основата стои  силата на взаимно отблъскващите се електрически заряди.

*Електропорация –директно действие върху кожата прониква се дълбоко в нейната  тъкан, посредством малки отвори в структурата на липидните клетки,  образувани с помощта на електрическа вибрация. В резултат неусвоените хидрофилни молекули проникнат в клетките.

Отварят се аквапорините (AQP) (каналите, през които преминава водата в клетката) и така се работи за подобрява на здравето на кожата и лечение на редица кожни проблеми..

В кожата се  инфилтрират на  ценни активни вещества, с което се стимулират абсорбиращите функции на клетките и  по-дългото задържане на полезните субстанции в  кожата.

 

Аспекти на действие:

*Изглаждане на бръчки, торбички под очите и стрии – абсорбацията на хранителни електроди и вещества ускорява регенерирането на клетките.

*Регулиране на пигментацията – кожата се избелва, изравнява се тена и се  стяга повърхността

*Премахване на целулита и мастните натрупвания – инфилтрацията на антицелулитни дестилати, ускорява разграждането на мастните залежи и подобрява действието на лимфната система.

*Лечението на акне

*Отстраняване на лунички и пигментни петна – пенетрацията  на клетъчните канали, позволява абсорбирането на ценни хранителни вещества, които благоприятстват обмяната на веществата и така се подобрява здравето на кожата.

*Хидратиране на кожата.

 

Технически параметри:

*захранващ кабел

* 220/110V

* 50/60Hz

 *10W


Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/