Меню
Вашата количка

Ваничка за педикюр и хидротерапия CH-800

Ваничка за педикюр и хидротерапия CH-800
Ваничка за педикюр и хидротерапия CH-800
Ваничка за педикюр и хидротерапия CH-800
Ваничка за педикюр и хидротерапия CH-800
Ваничка за педикюр и хидротерапия CH-800
Ваничка за педикюр и хидротерапия CH-800
Ваничка за педикюр и хидротерапия CH-800
Ново
Ваничка за педикюр и хидротерапия CH-800
Ваничка за педикюр и хидротерапия CH-800
Ваничка за педикюр и хидротерапия CH-800
Ваничка за педикюр и хидротерапия CH-800
Ваничка за педикюр и хидротерапия CH-800
Ваничка за педикюр и хидротерапия CH-800
Ваничка за педикюр и хидротерапия CH-800
Ваничка за педикюр и хидротерапия CH-800
95.00лв.
Без данък: 95.00лв.

Често задавани въпроси

Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали.  При  по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.

Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“  - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.

Да, може да закупите продукти на изплащане. Единственото условие е цената на стоката да е минимум 150 лв. За покупка на лизинг може да се възползвате от условията на TBI bank или UNI Credit. За да поръчате продукт на изплащане, трябва да натиснете бутона „Купи на изплащане“. Следващата стъпка е да попълните полетата на кредитния калкулатор. За да завършите поръчката си, натиснете бутона „Изпрати данните“. Наш представител ще се свърже с вас, за да уточни наличностите на продуктите. След като изясните и подробностите, заявката ви ще бъде изпратена към банка. Ако сте одобрени, наш представител ще се свърже с вас. Подробности относно лизинговите условия, може да видите тук.

Компактна и функционална ваничка, подходяща за хидротерапия и педикюр. Облекчава умората на краката и подобрява цялостно кръвообращението, действа успокояващо на нервите, също така подходяща за употреба напосредствено преди педикюр.

Характеристики на модел CH-800:

  • Компактен и лесен за пренасяне модел (1.5 кг)
  • Специално проектирано дъно с над 400 масажни топчета
  • Вградени 70 дюзи за балончета
  • Масажна топка
  • Терморегулатор за задържане на температурата на водата
  • Гумени крачета против хлъзгане
  • Подходяща за до 44 размер стъпало
  • 3 различни функции:

1. Масаж (може да се ползва и без наличието на вода)

2. Топла вана с балончета (за нежен масаж)

3. Топла вана с балончета и масаж (по-интензивен хидромасаж за отпускане и релаксация)

  • Мощност: 10-130 W
  • Напрежение: AC220~50Hz


Размери:

Широчина: 39 см.

Дължина: 40 см.

Дълбочина: 11 см.

Височина: 17 см.


С включена гаранция от 12 месеца.

Производител: Китай

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

CH-800 Педикюрна масажна ваничка


Кратко въведение на функциите:

Стъпалата са един от каналите, които влияят на всички части от човешкото тяло. На всяко стъпало са разположени различни рефлексни точки. При масаж на стъпалата, могат да се събудят латентни функции в тялото, да се балансират процесите в него и да се облекчи стресът. Масажът може да предотврати и излекува редица заболявания и да подобри цялостното здравословно състояние.  

Масажната ваничка за педикюр е разработена на базата на задълбочени проучвания. Проектирана е според акупунктурните точки на стъпалата. Може да подобри забавения метаболизъм, да облекчи умората и неврастенията. Отпуска цялото тяло, което предотвратява и забавя много видове болки и хронични заболявания. 


Ръководство за експлоатация 

Прочетете ръководството за експлоатация преди употреба. 

Масажната ваничка за педикюр е проектирана, така че да обхваща акупунктурните точки на стъпалото и структурата на костите. Успешно масажира всяка точка от стъпалото, независимо от размера на краката. 

Когато ваничката е включена, поставете краката си на удобно за вас място. Под дъното на ваничката е инсталиран терморегулатор за контрол на температурата. По време на употреба, трябва да е поставена вода. След поставяне на вода с желаната температура, тя ще се поддържа. Масажната ваничка е произведена с около 400 масажни топчета по дъното. Потребителят контролира мощността на масажа.   

Използва се често. 


Моля, спазвайте мерките за безопасност, както следва: 

1. Не може да се включва в мрежата или изключва от мрежата, когато краката са поставени във водата. 

2. Преди да изключите или включите в мрежата, регулаторът трябва да е настроен на позиция "off " или ” O " .

3. В случай, че почиствате ваничката, никога не потапяйте цялата ваничка във вода или друга течност. 

4. При експлоатация, потребителят трябва да е винаги в седнало положение и не трябва да поставяте нищо във ваничката по време на употреба.  

5. Ако не възнамерявате да използвате педикюрната ваничка, трябва да я изключите. 

6. Ако мрежата или щепселът са нарушени, не използвайте ваничката. Ако ваничката е изпускана или нарушена, проверете състоянието ѝ или я изпратете в центъра за поддръжка. 

7. Не дърпайте кабела, когато искате да преместите ваничката. 

8. Наблюдавайте децата, когато са в близост до ваничката. 

9. Не използвайте ваничката докато спите или се чувствате замаяни. 

10. Не използвайте ваничката на открито. Използвайте само на закрито. 

11. Преустановете употребата на ваничката, ако чувствате неудобство или болка. Преустановете употребата или се консултирайте с лекар, ако стъпалото се подуе или възпали  или кожата на крака е наранена. Устройството съответства само на домакинските мрежови контакти.  


Поддръжка: 

Във вътрешността си, ваничката няма резервни части – не отваряйте и поправяйте сами.  


Почистване:

След употреба, почистете вътрешната част на коритото с вода, но никога не потапяйте цялата ваничка във вода. Ако искате да почистите ваничката отвън, може да използвате влажна кърпа с препарат. 


Съхранение:

Уверете се, че кабелът е изключен от захранващата мрежа, преди прибирането на ваничката в опаковката. Навийте кабела около кръглата поставка и избършете влагата във ваничката; поставете я на сухо и чисто място. Не използвайте кабела, за да окачвате предикюрната масажна ваничка. 


Употреба: 

Тази ваничка, трябва да се напълни с вода преди да се включи. Проверете бутона за включване преди да свържете към главното захранване и се уверете, че е в позиция "O". Не дръжте краката в легенчето, докато ваничката е свързана към захранването. Заемете удобна позиция, поставете крака на масажната топка, след което изберете предпочитаната от вас функция. 

Например: загряваща функция, масажна функция и функция със загряване и масаж. 


Само масаж: ()

Настройте регулатора на позиция "", за да се насладите на масаж.  


Загряващ масаж (използва се при наличие на вода): ()

Когато искате да се насладите на топъл масаж с балончета, просто напълнете ваничката с топла вода; инсталираният терморегулатор ще забави спада в температурата на водата. 


Топла вана с балончета (използва се при наличие на вода): ()

Топлата вана с балончета е идеалният завършек на терапията за пълноценно отпускане на мускулите. 


Когато искате да масажирате част от стъпалото, може да използвате голямата масажна топка в средата на масажната педикюрна ваничка. След приключване, върнете регулатора в позиция “off” или "O", преместете краката си от масажната ваничка и изключете от захранването. 


НЕ СТОЙТЕ ВЪРХУ МАСАЖНАТА ВАНИЧКА ИЛИ ИЗПРАВЕНИ В НЕЯ. Нивелирайте масажната ваничка и се уверете, че регулатора е в позиция "O", поставете щепсела в битовия контакт (220v,50-60Hz). Никога не поставяйте краката си във ваничката по същото време, по което я свързвате към електричеството. Когато наливате топла вода във ваничката, не позволявайте водата да достигне ниво по-високо от 2см.  Този продукт има функцията само да забавя намаляването на температурата на водата и не може да я покачва. След приключване на процедурата, изсипете водата от ваничката, а след това почистете и подсушете вътрешността.  Никога не потапяйте ваничката във вода или друга течност. 


Гаранционният срок е 12 месеца. 


Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.