Меню
Вашата количка

Козметичен уред Диамантено Микродермабразио MX-M2a

Козметичен уред Диамантено Микродермабразио MX-M2a
Козметичен уред Диамантено Микродермабразио MX-M2a
Козметичен уред Диамантено Микродермабразио MX-M2a
Изчерпан
Козметичен уред Диамантено Микродермабразио MX-M2a
Козметичен уред Диамантено Микродермабразио MX-M2a
Козметичен уред Диамантено Микродермабразио MX-M2a
Козметичен уред Диамантено Микродермабразио MX-M2a
470.00лв.
Без данък: 470.00лв.

Често задавани въпроси

Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали.  При  по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.

Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“  - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.

Да, може да закупите продукти на изплащане. Единственото условие е цената на стоката да е минимум 150 лв. За покупка на лизинг може да се възползвате от условията на TBI bank или UNI Credit. За да поръчате продукт на изплащане, трябва да натиснете бутона „Купи на изплащане“. Следващата стъпка е да попълните полетата на кредитния калкулатор. За да завършите поръчката си, натиснете бутона „Изпрати данните“. Наш представител ще се свърже с вас, за да уточни наличностите на продуктите. След като изясните и подробностите, заявката ви ще бъде изпратена към банка. Ако сте одобрени, наш представител ще се свърже с вас. Подробности относно лизинговите условия, може да видите тук.

Козметичен уред Диамантено Микродермабразио MX-M2a

Стилен и изчистен дизайн. Козметичен уред Диамантено Микродермабразио MX-M2a е професионален апарат, който в дълбочина почиства и освежава кожата.

В основата на метода с диамантените глави, които деликатно и безболезнено екфолират повърхностния слой на кожата. По този начин премахват мъртвите клетки, които са се наслоили с времето. Така порите се отпушват, което е предпоставка за по-доброто достигане на кислород до епидермиса. Кожата възвръща естествения си блясък, видимо подмладена, почистена и свежа.

Произведено в Китай

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Диамантено Микродермабразио MX-M2А


Микродермабразиото е ефикасен метод за почистване на кожата. При процедурата повърхностният слой на кожата се ексфолира, посредством диамантените глави, чието покритие отстранява наслоените замърсявания и мъртвите клетки. За разлика от други видове механичен пилинг, при диамантеното микродермабразио, рискът от раздразнения и наранявания на кожата е сведен до минимум. Диамантеното покритие  на обработващата глава осигурява стерилен и хипоалергенен допир към кожата. След третиране кожата остава мека, еластична и гладка.

При редовна употреба, процедурата дава видими и трайни резултати, подобрявайки вида и здравето на кожата. Може да се прилага на лице, деколте и тяло. Резултатът е подмладен вид и мекота, дори в най-загрубелите участъци.


Предимства на уреда:
*Лесен и удобен за употреба
*Оборудван с комплект от 9 диамантени глави с различен размер за третиране на различни зони от лицето и тялото, в това число и околоокчния контур.
-Избор на подходящ размер на диамантената глава:


*Уредът се отличава с високо качество и дълъг живот. Диамантената повърност на обработващите глави ги прави здрави и осигурява дълъг период на употреба.

*Моделът предлага безопасност и сигурност при работа.

При работа с уреда няма риск от попадане на чатици алуминиев оксид в кожата.
Процедурата  отнема сравнително кратко време, безболезнена е и не изисква съществен възстановителен период.Ефект и резултати:
Ефикасно почистване на кожата  и омекотяване на повърхностният й слой. Порите са почистени, черните точки са премахнати, дишането на кожата е подобрено. Почистената кожа абсорбира и усвоява козметичните продукти много по-активно, благодарение на което редица кожни заболявания и несъвършенства могат да бъдат ефикасно третирани. Сред тях са:
*Акне
*Нарушения в пигментацията
*Белези
*Стрии
*Фини бръчки


Работа с уреда:
*Свържете накрайника към уреда
*Изберете подходящия размер диамантена глава и я монтирайте към накрайника


!ВНИМАНИЕ!
А)Ако при процедура силата на вакуума спадне, проверете филтъра и го сменете. Имайте предвид, че честотата на смяна на филтрите зависи от типа кожа и участъка, върху който се работи. Преди всяка нова процедура, филтърът трябва да се смени с нов.
Б)При избора на размер на диамантените глави, е препоръчително да се започне с по-големите размери, за да се премахне най-загрубелия слой от повърхността на кожата, след което да се премине към по-малките глави за по-фина обработка.
*Когато настройвате силата на вакуума за процедура, съобразете се с особеностите на зоната, която ще обработвате. Например при участъците с по-тънка и фина кожа (Като околоочния контур), настройте интензитета на по-слаба (или най-слабата) степен.
*Преди да започнете работа, проверете силата на вакуума на ръката си. При работа върху лице, разделете мислено на 4 зони: ляво, дясно, горна част, долна част и започнете работа, следвайки инструкцийте от картинката по-долу. Внимавайте да не концентрирате работата на диамантената глава върху една точка за повече от 15 секунди. Това би могло да доведе да раздразнение и наранявания.


*След процедура, почистете диамантените глави с вода и четка. Оставете ги да престоят в дезинфектант (със 75% алкохол) за 15 минути, след което ги подсушете. Дезифентирайте ги, posredstvom УВ стерилизатор.


ВАЖНО!!!
1.Уредът е за професионална употреба. Да бъде използван само от подготвени  лица.
2.Да не се прилага при активни кожни проблеми
3.Да не се прилага при разширени капиляри
4.Уредът да не се управлява от хора с физически, сетивни или психологинчи увреждания и ограничения, които биха могли да повлияят работния процес. Да не се използва от хора без нужната професионална подготовка.
5.Да се пази от деца.


Мерки за безопасност:
1.Не разглабяйте уреда и не опитвайте да го ремонтирате сами, в случай на неизправност. Всяка поправка на уреда трябва да се извършва в гаранционния сервиз. Използвайте апарата само по предназначение.
2.Не използвайте в близост до вода, с мокри ръце или в помещение с високи нива на влага. Не разливайте вода върху уреда.
3.При някой от долуизброениете случаи, изключете уреда от захранването възможно най-бързо:
-Ако върху уреда попадне вода
-При наличието на съмнителна миризма, дим или ако уредът издава съмнителен/силен звук
-При повреда на кабела
-Ако уреда е претърпял падане и/или повреда.
4.Пазете кабела на уреда, не поставяйте нищо върху него; съхранявайте и използвайте уреда на места, където няма опасност кабела да бъде настъпен.
5.След употреба, изключвайте от захранването
6.Внимавайте нищо да не попада в жака на уреда. Ако това се случи, не опитвайте да го отстраните сами. Обърнете се към специалист.
7.Не поставяте уреда на нестабилни повърности.


Техническа информация:
*Волтаж: 220-240V
*Честота: 50Hz
*Тегло: 7.2 кг
*Размери: 46.5x36x30.5 см

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.