Меню
Вашата количка

Професионален козметичен уред Целутрон MX-301

Професионален козметичен уред Целутрон MX-301
Професионален козметичен уред Целутрон MX-301
Професионален козметичен уред Целутрон MX-301
Професионален козметичен уред Целутрон MX-301
Професионален козметичен уред Целутрон MX-301
Професионален козметичен уред Целутрон MX-301
Професионален козметичен уред Целутрон MX-301
Професионален козметичен уред Целутрон MX-301
Професионален козметичен уред Целутрон MX-301
Професионален козметичен уред Целутрон MX-301
Професионален козметичен уред Целутрон MX-301
629.00лв.
Без данък: 629.00лв.

Често задавани въпроси

Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали.  При  по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.

Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“  - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.

Да, може да закупите продукти на изплащане. Единственото условие е цената на стоката да е минимум 150 лв. За покупка на лизинг може да се възползвате от условията на TBI bank или UNI Credit. За да поръчате продукт на изплащане, трябва да натиснете бутона „Купи на изплащане“. Следващата стъпка е да попълните полетата на кредитния калкулатор. За да завършите поръчката си, натиснете бутона „Изпрати данните“. Наш представител ще се свърже с вас, за да уточни наличностите на продуктите. След като изясните и подробностите, заявката ви ще бъде изпратена към банка. Ако сте одобрени, наш представител ще се свърже с вас. Подробности относно лизинговите условия, може да видите тук.

Професионален козметичен уред Целутрон MX-301

Козметичен уред Целутрон MX-502B е ефикасно средство за електрическа стимулация на мускулите. Терапиите с апарата са безвредни и с ефикасно действие за бързо намаляване на мазнините, стягат и оформят мускулите.

За метода се използват специални електродни лепенки, които се разпределят равномерно върху тялото. Под влияние на електрическия импулс предизвикват свиване и отпускане на мускулите, което е равносилно на продължителна тренировка. Процедурите с Целутрон са ефикасно средство, с което да се подобри циркулацията на кръв, съединителната тъкан се подсилва, а хранителните вещества достигат до клетките. По този начин безболезнено мастните депа и целулита намаляват, повишава се тонуса и др.

Модел MX-502B е лесен за работа козметичен уред, който е оборудван с комплект електродни лепенки за процедурите. Притежава функционален работен панел за настройване на време, вид работен режим, интензитет, както и с въртящи се бутони за регулиране на електродните лепенки.

Произведено в Китай

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

КОЗМЕТИЧЕН УРЕД ЗА ЕЛЕКТРОСТИМУЛАЦИЯ НА МУСКУЛИТЕ – ЦЕЛУТРОН MX-301


Този инструмент използва модерна технология, гарантираща перфектни резултати в оформянето на фигурата и намаляването обема на подкожните мазнини. Освен естетически принос, процедурата има и редица здравословни ползи. Тя спомага да се редуцират мастните отлагания в червата и коремната кухина. В същото време терапиите с Целутрон спомагат да се нормализира функцията на симпатиковата нервна система и стимулира притока на кислород в клетките.
Терапията се основава на принципа на точковата стимулация, спомагаща активизирането на функциите и процесите в организма, благодарение на което, по естествен път се ускорява разграждането на мазнините.  
Уредът е оборудван със система за сканиране на честотата и микрокомпютър, генериращ био електрическият импулс. Именно стимулиращият ефект на този импулс, доближаващ се като концепция на действието до традиционната акупунктурна терапия, осигурява истински дълбок и траен ефект. Стимулира микроциркулацията, подобрява дейността на лимфната система, тонизира, стимулира имунната система, мобилизира естествената енергия на организма.


Функции:
Загуба на тегло: При 10-дневна програма от процедури с Целутрон, могат да се наблюдават видими резултати – от 1 до 8 кг. Намалено тегло
Оформяне на фигурата: При 10-дневна програма от процедури с Целутрон, могат да се наблюдават видими резултати – от 2 до 9 см. Намалена обиколка на талията.
Терапия за гърди: При 20-дневна програма от процедури с Целутрон, могат да се наблюдават видими резултати – стягане, повдигане и увеличаване на бюста.
Ефект на физиотерапия: подобрение в общата кондиция и здраве на тялото.


Описание на работния панел:1.Настройка на честота на импулса
2.Настройка на времето за процедура (намаляване) –
3.Избор на работна програма
4. Настройка на времето за процедура (увеличаване) +
5.Включване/Изключване
6-15.Настройка на интензитета (за всяка двойка електродни лепенки)
16.LCD работен дисплей17.Входове за електродните лепенки
18.Ластици за прикрепяне
19.Електродни лепенки
20.Кабели за електродните лепенки
21.Електродни пластини за бюст
22.Електродни пластини за лице
23.Основен уред
 
LCD работен дисплей
а)Показва честота на импулса
b)Показва зададеното време за процедурата
с)Показва зададената работна програма


Описание на работните програми:

*Програма 1
Нискочестотна Липолитична био стимулация (повърхностен слой), която стимулира активното разграждане на мазнините.
Приложение: може да се прилага върху цялото тяло, особено проблемните зони.

*Програма 2
Активна био стимулация (дълбоко действие) – при тази програма се възпроизвежда ефекта от мускулна активност, предизвикващ мускулни съкращения. Подобрява се кръвообращението и лимфната циркулация, стимулира се синтеза на кератин и се активизира се разграждането на мастните натрупвания. Прилага се за разбиване на мастните натрупвания в дълбочина

*Програма 3
Активно горене на мазнини и стягане (дълбоко действие) – при тази програма отново се работи за стимулиране и заздравяване на мускулите, комбинирано с  ефикасно изгаряне на мазнините и стягане. При нея обаче, за разлика от предходните две, се използва импулс с по-голям обхват и честота на действие. Програмата е ефикасна за изглаждане на целулта.

*Програма 4
Стимулираща и стягаща – при нея се работи за подобряване и ускоряване обмена на веществата, стимулира се синтеза на колаген, балансира се функцията на нервната система. Тази програма спомага за стягане на кожата и възвръщане на еластичността й.  Ефикасна за третиране на участъци с отпусната кожа.

*Програма 5
Стимулираща и стягаща мускулите – използва импулс с по-голям обхват и честота на действие от Програма 3. Работи за заздравяване на мускулната тъкан. Стяга и оформя мускулите + стимулира изгарянето на мазнините.
Подходяща за третиране на зоните, засегнати от целулита.

*Програма 6
Дълбока био стимулация с продължителен импулс за загуба на тегло, изгаряне на мазнини и детоксикация. Продължителна стимулация на мускулите с дълбоко действие. Разширява лимфните съдове и стимулира лимфната циркулация. Води до хидролитично разграждане на мазнините и спомага за освобождаване на организма от токсините. Подходяща за прилагане при нарушения във функцията на лимфната система. Силно детоксикиращ ефект.

*Програма 7
Био стимулация за бедра и гърди – работи посредством прекъснат импулс. Тази програма е предназначена за стягане и повдигане на бюста, стягане на отпуснатата кожа, заздравяване на мускулната тъкан.

*Програма 8
Био стимулация със средна вълна. Спомага да се повиши пропускливостта на клетките и стимулира обмяната на веществата и функцията на лимфната система. Заздравява и тонизира мускулите. Програмата може да се прилага за оформяне на бюста и бедрата, стягане на отпуснатата кожа.

*Програма 9
Повтаряне на програмите от 1 до 8.


Инструкции за употреба:
*Свържете електродните лепенки
*Свържете към захранването
*Настиснете бутона за включване/изключване 
*Натиснете бутона за избор на работна програма  . Задайте желаната програма.
*Задайте време за процедурата, посредством бутона  (0-60мин).
-За отслабване и оформяне:  15 процедури. По една процедура на ден, с продължителност  30-40мин.
-За отслабване и оформяне: 15-30 процедури. По една процедура на ден, с продължителност  20-30мин.
*Задайте честота на вълната като натиснете бутон  и изберете от вариантите  

*Задайте интензитет на работа на електродните лепенки посредством въртящите се бутони L1-5 и R1-5При избор на интензитет, имайте предвид , че всеки организъм е различен и има различна степен на толерантност към електростимулацията. Подходете индивидуално, съобразявайки интензитета с  физиологичните особености на всеки отделен клиент.


Три типа интензитет:
1. Усеща се електрическият импулс.
2.Степен, при която се предизвикват мускулни съкращения.
3.Степен, при която тялото се адаптира към електростимулацията.
Врат и рамене - 1
Крака – 2,3
Ръце- 2,3
Коремна област – 2,3
Бюст - 2
Гръб – 2,3
Бедра и ханш – 2,3

*Ако по време на работа се наложи да промените някоя от настройките за време, режим или интензитет, проосто задайте новата настройка, посредством съответния бутон. Не е нужно да спирате процедурата.
*Пристъпете към третиране
Разпределете електродните лепенки върху тялото и ги прикрепете с ластиците.


Разпределяне на електродните лепенки:
1.Врат и рамене. Стимулира кръвообращението в областта на врата и раменете. Спомага за елиминиране чувството на умора и схванатост. Тонизиращо действие.

 2.Врат, рамене и ръце. Стимулира кръвообращението в областта на врата, раменете и ръцете. Спомага за елиминиране чувството на умора и схванатост. Тонизиращо действие3.Гърди. Стимулира кръвообращението в областта на гърдите. Спомага за стягане и оформяне на бюста.4.Коремна област. Спомага за изчистване на натрупаните мазнини в областта на корема. Оформя талията и намалява нейната обиколка. Стяга коремните мускули.

     5.Гръб. Тонизира мускулите на гърба. Стимулира кръвообращението, изгаря мазнините, елиминира чувството на умора.6.Бедра. Намалява мастните натрупвания и целулита в областта на бедрата. Тонизира и оформя мускулите.7.Ръце. Стимулира кръвообращението в областта на ръцете, стяга мускулите, спомага за изгаряне на излишните мазнини, елиминира чувството на умора. 8.Крака. Редуцира мастните натрупвания в областта на краката. Стимулира кръвообращението и тонизира мускулите.

*След процедура, уверете се, че дисплея показва 0. Изключете от захранването
*Почистете и стерилизирайте електродните лепенки.


Мерки за безопасност:
1.Не задавайте прекалено висок интензитет на работа при процедура
2.При процедури за отслабване, съобразете интензитета, според  индивидуалните усещания на клиента.
3.При процедура за стпгане на бюста, задайте по-нисък интензитет.
4.Преди да поставите електродните лепенки, уверете се, че кожата е добре почистена, а интензитета на лепенката е на 0.
5.Използвайте козметичен продукт, който предпазва кожата от електричеството.
6.Ако установите непоносимост на кожата към процедурата, опитайте да редуцирате времето за третиране или прекратете терапията.
7.По време на процедура се консултирайте периодично с клиента, доколко интензитета е в нормална граница.


Процедурата да НЕ СЕ ПРИЛАГА при:
*Хора със заболявания на кръвта
*Хора с кожни заболявания или проблеми
*Хора със сърдечни заболявания
*Хора с метални импланти
*Бременни
*Хора с туморни заболявания
*Уредът да не се управлява от хора с физически, сетивни или психологинчи увреждания и ограничения, които биха могли да повлияят работния процес. Да не се използва от хора без нужната професионална подготовка.
*Да се пази от деца.


Техническа информация:
Волтаж: •110V •220V •230V •240V
Честота:•50Hz •60Hz
Мощност: 40W
Размери: • 55x38x20CM • 103x55x46CM
Тегло: • 5Kg • 25Kg


Мерки за безопасност:
1.Не разглабяйте уреда и не опитвайте да го ремонтирате сами, в случай на неизправност. Всяка поправка на уреда трябва да се извършва в гаранционния сервиз. Използвайте апарата само по предназначение.
2.Не използвайте в близост до вода, с мокри ръце или в помещение с високи нива на влага. Не разливайте вода върху уреда.
3.При някой от долуизброениете случаи, изключете уреда от захранването възможно най-бързо:
-Ако върху уреда попадне вода
-При наличието на съмнителна миризма, дим или ако уредът издава съмнителен/силен звук
-При повреда на кабела
-Ако уреда е претърпял падане и/или повреда.
4.Пазете кабела на уреда, не поставяйте нищо върху него; съхранявайте и използвайте уреда на места, където няма опасност кабела да бъде настъпен.
5.След употреба, изключвайте от захранването
6.Внимавайте нищо да не попада в жака на уреда. Ако това се случи, не опитвайте да го отстраните сами. Обърнете се към специалист.
7.Не поставяте уреда на нестабилни повърности.

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.