Меню
Вашата количка

Професионален козметичен апарат - Йонофореза 668

Професионален козметичен апарат - Йонофореза 668
Професионален козметичен апарат - Йонофореза 668
Професионален козметичен апарат - Йонофореза 668
Професионален козметичен апарат - Йонофореза 668
-41 % Изчерпан
Професионален козметичен апарат - Йонофореза 668
Професионален козметичен апарат - Йонофореза 668
Професионален козметичен апарат - Йонофореза 668
Професионален козметичен апарат - Йонофореза 668
Професионален козметичен апарат - Йонофореза 668
140.00лв.
238.00лв.
Без данък: 140.00лв.

Често задавани въпроси

Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали.  При  по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.

Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“  - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.

Да, може да закупите продукти на изплащане. Единственото условие е цената на стоката да е минимум 150 лв. За покупка на лизинг може да се възползвате от условията на TBI bank или UNI Credit. За да поръчате продукт на изплащане, трябва да натиснете бутона „Купи на изплащане“. Следващата стъпка е да попълните полетата на кредитния калкулатор. За да завършите поръчката си, натиснете бутона „Изпрати данните“. Наш представител ще се свърже с вас, за да уточни наличностите на продуктите. След като изясните и подробностите, заявката ви ще бъде изпратена към банка. Ако сте одобрени, наш представител ще се свърже с вас. Подробности относно лизинговите условия, може да видите тук.

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!

Професионален козметичен апарат -Йонофореза 668

Професионаленкозметичен уред за прилагане на една от най-честите процедури в козметичнитесалони. Йоноферезата е модерна манипулация, която се използва за постигане напо-здрав и красив вид на кожата.

Ефектъте в зависимост от козметичните и лечебни разтвори, които се инфилтрират. Средосновните действия са намаляване на пигментацията, отоците и тъмните кръговеоколо очите. Процедурата дава положителни резултати и за премахване нанесъвършенства, хидратиране и подхранване на кожата.

Действия:

- Премахване на зачервявания,обриви и други кожни проблеми.

- Подхранване ихидратиране в дълбочина.

- Почистване на порите,отстраняване на мъртвите клетки и мръсотията.

- Спомага за премахванена акне.

- Подобрявакръвообращението на кожата.

- Подсилва ефекта наинфилтрираните козметични и лечебни продукти.

Повреме на процедурата в кожата се инфилтрират специални разтвори, наситени сйони. Те се разнасят с някой от специалните накрайници, приложени към уреда.Под въздействието на генерирания от него положителен или отрицателен заряд,йоните в разтвора проникват в концентрирано в кожата. В резултат веществатадостигат директно в клетките. Накрайниците също генерират галваничен ток сниска мощност, който повишава многократно пропускливостта на епидермиса.

Такасе осигурява максимална абсорбация на кожните клетки.

Процедуритес йонофереза имат изключително широко приложение. Тяхното действие е прякосвързано с разтворите, които се използват.

Произведенов Китай /КНР - Китайска Народна Република/.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Йонофореза 668

Тегло: 3.00 KGS

Апаратите за йонофереза са едни от най-използваните в съвременната козметика. Те могат да се използват за постигането на редица ефекти с цел поддържане на здрава и красива кожа.

В зависимост от използваните разтвори, които се въвеждат, йоноферезата може да бъде използвана за постигане на различни ефекти. Сред тях са намаляване пигментацията и отоците, премахване на тъмните кръгове около очите. Процедурата помага още при дехидратация и премахването на несъвършенства. Използва се и при борбата с проблемите, които настъпват с възрастта, както и при смяната на сезоните.

Принцип на действие:

При манипулациите с йонофереза трябва да се използват специализирани разтвори, които са наситени с йони. Те се разнасят по кожата посредством накрайниците на апарата. Накрайниците генерират галваничен ток с ниска мощност. По този начин пропускливостта на кожата се повишава значително. Уредът позволява максимално инфилтриране на козметичните разтвори и абсорбиране на въведените в кожата лечебни вещества. Действието се основава на следния процес – под въздействието на положителния или отрицателния заряд, излъчван от уреда, положителните и отрицателните йони в разтвора проникват в тъканта концентрирано. При това въвеждане на веществата в кожата те се достигат до дълбоките й слоеве.

Ефекти:

  • Премахване на акне.
  • Почистване на порите, премахване на наслоената мръсотия и мъртвите клетки.
  • Хидратиране на кожата в дълбочина.
  • Спомага за премахване на обриви и зачервявания.
  • Подсилва се действието на козметичните продукти, които се нанасят върху кожата.
  • Подобрява се кръвообращението на кожата.

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/.

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.